Waarom bieden op de vakantieveilingen van Biedmee.be?

Online Vakantieveilingen: Bied mee op vakanties, hotels, citytrips, wellness en vrije tijd. Bied mee op jouw favoriete arrangement en bespaar tot meer dan 70%.

Biedmee.be is de eerste professionele Belgische veiling website die zich vooral richt op toerisme en vrije tijd. Dagelijks worden tientallen arrangementen geveild tegen een laag startbod. Naast de traditionele zonvakanties, autovakanties of hotels, vind je er ook spectaculaire vrijetijdsarrangementen, zoals een luchtdoop of een rit met een Porsche of Ferrari. Ook liefhebbers van wellness komen ruimschoots aan hun trekken.

Hoe werkt het? Meebieden op een vakantieveiling is eenvoudig: het volstaat om te registreren op de website met je e-mailadres of eventueel via je Facebook account en een bod uit te brengen op je favoriete veiling. Wanneer iemand je bod overtreft, krijg je hier automatisch melding van per email.

De vakantieveilingen op onze website zijn onderverdeeld per categorie:

Autovakanties

Zin om dichtbij, vrij en zonder zorgen een prachtige streek te ontdekken? Dan zijn onze autovakanties zeker iets voor jou! Reis op je eigen tempo naar uw favoriete bestemming en geniet van uw arrangement tegen een scherpe prijs. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende vakantieveilingen die vakantie.be aanbiedt. Breng een bod uit en wie weet wint u de veiling en kunt u genieten van een prachtige en voordelige vakantie.

Citytrips

Onze citytrips passen perfect voor wie zin heeft in een korte vakantie, een romantisch weekend of een weekendje weg met de vrienden. De verschillende veilingen die vakantie.be aanbiedt zijn onderverdeeld per land om het zoeken voor u makkelijker te maken. Kies uw favoriete bestemming en doe een bod op de veiling die u aanspreekt. Met een beetje geluk ontdekt u binnenkort een prachtige stad.

Hotels

Een luxehotel in de stad of liever een rustig hotel met het gezin in een bosrijke omgeving? Hieronder vind je de verschillende Hotel hotelaanbiedingen van vakantie.be. De veilingen zijn onderverdeeld per land om het zoeken voor u makkelijker te maken. Kies uit het ruim aanbod een veiling van uw favoriete bestemming en breng een bod uit.

Vakantieparken

Geniet met het gezin of met je vrienden van een welverdiende vakantie in een vakantiepark. Het grote voordeel van een reis naar een vakantieparken is dat er voor elk wat wils is. Na een dag vol plezier en actie kunt u zich ’s avonds terugtrekken en tor rust komen in uw eigen gezellige vakantiewoning. Hier vindt u een overzicht van de veilingen die vakantie.be aanbiedt. Kies een vakantiepark, biedt mee en geniet van een welverdiende en voordelige vakantie!

Zonvakanties

Heb je behoefte aan een uitgebreide portie zon, zee en strand tegen een voordelige prijs? Dan zit u goed bij Biedmee.be. Hier vindt u een overzicht van de zonvakantie veilingen die we veilen tegen een lage startprijs. Biedt mee en bepaal zelf wat u betaalt voor een zonvakantie!