Citytrips

Citytrips zijn de perfecte manier om een stad en zijn cultuur beter te leren kennen. Een verblijf van enkele dagen is vaak al voldoende om de mooiste plekjes en bezienswaardigheden van een stad te leren kennen. Elk Europees land heeft uiteraard een aantal steden die iedereen moet gezien hebben. Bij Biedmee.be bieden we een breed aanbod aan hotels in de mooiste en gezelligste Europese steden aan. Bied mee en win jouw favoriete vakantieveiling citytrip!

Alle Citytrips veilingen

1 - 10 van 83 veilingen
 • 3 daagse citytrip naar Parijs, de lichtstad en stad van de liefde (2 personen)

  Frankrijk - Parijs - Beleef 3 dagen in dé stad van de liefde. Romantiek vind je hier terug verschillende plaatsen. De Franse hoofdstad biedt verder genoeg vertier voor cultuur- en winkelliefhebbers en bovenal voor levensgenieters! Je logeert in het hotel Dauphin (beoordeling 8,5/10), gelegen in op slechts een paar minuten van het centrum van Parijs.

  Huidig bod: 109 Doe een bod
 • Special: 3 daagse Citytrip naar Krakau, inclusief vlucht - Verblijf in een 3* hotel met beoordeling 9/10

  Polen - Krakau - Krakau, de parel in de Poolse kroon, is een fraaie historische stad, aan de oever van de rivier Wisla, de koningin van de Poolse rivieren. Slenter door het stadscentrum van Krakau, erkend als Unesco Werelderfgoed. Je verblijft in hotel Atelier gelegen in het centrum, met een beoordeling van 9/10.

  Huidig bod: 115 Doe een bod
 • 2 dagen Düsseldorf incl. ontbijt vanaf €69 (2 pers.)

  Duitsland - Düsseldorf - Het A&O Düsseldorf werd in augustus 2009 geopend op een centrale locatie en ligt niet ver van het centraal station. Het A&O beschikt over 172 moderne kamers in verschillende categorieën en een grote, lichte lobby met bar.

  Huidig bod: 69 Doe een bod
 • 2 dagen shoppen in Gent - verblijf in een 3* hotel met beoordeling 8/10 - Veelzijdig Plezant

  België - Gent - Winkelen in Gent is heerlijk. Gent heeft het grootste winkel-wandelgebied van België en een veelzijdig markt- en winkelaanbod. Dat alles op een steenworp van elkaar. Bied mee en haal je hartje op in de kleurrijke winkelbuurten van Gent. U verblijft in het 3* Holiday Inn Gent Expo, gelegen op 10min van de historische binnenstad.

  Huidig bod: 29 Doe een bod
 • 2 dagen Praag incl. ontbijt vanaf €29 (2 pers.)

  Tsjechië - Praag - Het A&O Prag Metro Strizkov is populair vanwege het fantastische uitzicht op de stad Praag. In de lobby ontspannen genieten van een sterke Tsjechische Latte Macchiato is net zo gemakkelijk als een tochtje met de metro naar het centrum. Vooral het beproefde A&O all-you-can-eat-ontbijt zorgt voor een perfect begin van uw verblijf in Praag!

  Huidig bod: 29 Doe een bod
 • 2 dagen genieten van de kerstsfeer in Brugge - verblijf in een 4* hotel met beoordeling 8/10

  België - Brugge - De Wintermarkt van Brugge is een niet te missen evenement. De hele binnenstad is dan prachtig verlicht, en er zijn idyllische marktkraampjes met een zeer gevarieerd aanbod: leuke kerstcadeautjes, feestartikelen, warme wijn, lekkere hapjes en een prachtige verlichte ijspiste op de grote markt. Je verblijft in het 4* hotel Velotel.

  Huidig bod: 39 Doe een bod
 • 2 dagen genieten van de kerstsfeer in Rijsel / Lille - verblijf in een 3* hotel met beoordeling 8/10

  Frankrijk - Lille - Rijsel - Rijsel, de vierde grootste metropool van Frankrijk en voor de meeste Vlamingen op amper een uurtje rijden is een perfecte combinatie shopping en geschiedenis. Midden in de winter straalt Lille van levensvreugde! De stad hult zich in haar feestgewaad om je in een sprookjesachtige sfeer te verwelkomen.

  Huidig bod: 29 Doe een bod
 • 2 dagen genieten van de kerstsfeer in Brussel - verblijf in een 3* hotel met beoordeling 8/10

  België - Brussel - Brussel is zich snel aan het ontwikkelen naar een trendy locatie voor citytrips. Er zijn zoveel bezienswaardigheden waarvan de meeste bezoekers zelfs nog niet gehoord hebben. Tijdens de kerstperiode kleuren meer dan 240 kraampjes de oude straten en gezellige pleinen van het historische centrum in sfeervolle rode en groene tinten.

  Huidig bod: 29 Doe een bod
 • 2 dagen genieten van de kerstsfeer in Maastricht - verblijf in een 3* hotel met beoordeling 8/10

  Nederland - Maastricht - De kerstmarkt is een vast onderdeel van Winterland Maastricht. Op en rondom het Vrijthof staan kerstchalets en sfeervol ingerichte tenten met een ruim aanbod van kerstartikelen. De kerstmarkt, waar de producten in sfeervolle stands worden aangeboden, is deels overdekt. Je verblijft in Bastion Hotel Maastricht Centrum met beoordeling 8/10

  Huidig bod: 29 Doe een bod
 • 2 dagen genieten van de kerstsfeer in Luik - verblijf in een 3* hotel met beoordeling 8/10

  België - Luik - De kerstmarkt van Luik is de oudste van gans België en ook nog eens de grootste. De hele stad baadt in een magische sfeer. Overal staan er kerstchalets en sfeervol ingerichte tenten met een ruim aanbod van kerstartikelen. Met zijn 200 chalets trekt de markt jaarlijks zo’n twee miljoen bezoekersJe verblijft in het 3* hotel La Couronne met beoordeling 8,5/10

  Huidig bod: 29 Doe een bod
1 - 10 van 83 veilingen