Citytrips Parijs

Alle Parijs veilingen

1 - 3 van 3 veilingen
 • 3 daagse citytrip naar Parijs, de lichtstad en stad van de liefde

  Frankrijk - Parijs - Beleef 3 dagen in dé stad van de liefde. Romantiek vind je hier terug verschillende plaatsen. De Franse hoofdstad biedt verder genoeg vertier voor cultuur- en winkelliefhebbers en bovenal voor levensgenieters! Je logeert in het IZZY by HappyCulture hotel (beoordeling 8,5/10), gelegen vlakbij de metro die u zo tot in het centrum van Parijs brengt.

  Huidig bod: 70 Doe een bod
 • Topper: 3 daagse citytrip naar Parijs, de lichtstad en stad van de liefde - verblijf in een 4* hotel, inclusief ontbijt (2 personen)

  Frankrijk - Parijs - Beleef 3 dagen in dé stad van de liefde. Romantiek vind je hier terug verschillende plaatsen. De Franse hoofdstad biedt verder genoeg vertier voor cultuur- en winkelliefhebbers en bovenal voor levensgenieters! Je logeert in het hotel 4* hotel Le Bon, gelegen in op slechts een paar minuten van La Défense.

  Huidig bod: 139 Doe een bod
 • 2 daagse citytrip naar Parijs, de lichtstad en stad van de liefde

  Frankrijk - Parijs - Beleef 2 dagen in dé stad van de liefde. Romantiek vind je hier terug verschillende plaatsen. De Franse hoofdstad biedt verder genoeg vertier voor cultuur- en winkelliefhebbers en bovenal voor levensgenieters! Je logeert in het IZZY by HappyCulture hotel (beoordeling 8,5/10), gelegen vlakbij de metro die u zo tot in het centrum van Parijs brengt.

  Huidig bod: 39 Doe een bod
1 - 3 van 3 veilingen