8 heerlijke dagen zomer in de bergen Oost Tirol - half pension (2 pers.)

329

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 7 overnachtingen in een twee-personenkamer
  • 7 x ontbijtbuffet
  • 7 x halfpension
  • 3 x lunchpakket voor uw dagtochtjes
  • 2 x ´s middags koffie en huisgemaakt gebak

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte 3 jaar geldig en is alleen te boeken van 15 juni tot 15 oktober! (Aankomst: zaterdag / vertrek: zaterdag)
Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25,- administratiekosten Biedmee.be
  • € 1,0- toeristenbelasting p.d.p.p. (ter plaatste te betalen)
  • Het gasthuis is alleen maar over een tolweg te bereiken. De tol bedraagt € 16,00 per week

Exclusieve (optioneel) kosten:

  • 1 Honden: € 2,00 per dag.
  • 1 kind op de kamer van de ouders voor € 12,00 per dag

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Berggasthuis Zetterfeld:

Het gasthuis ligt op 1.800 m hoogte, slechts 200 m van een kabelbaan-bergstation vandaan. Het eenvoudige, kleine en gezellige gasthuis beschikt over 60 bedden, van twee-persoonskamers tot kleine slaapzalen (ideaal voor groepen). De vriendelijk ingerichte kamers zijn alle met bad of douche/wc en televisie voorzien. Alle kamers zijn nietrokerkamers. Het restaurant en het grote zonneterras met een prachtig uitzicht op de Lienzer Dolomiten, is een leuke plek waar u kunt ontspannen. Laat u zich met vogelgezang wakker maken, geniet de dag met koffie/tee en huisgemaakte gebak en `s avonds van de rust met een prachtig uitzicht over het dal van Lienz. Vergeet het lawaai en de stress van het alledagse leven!

Omgeving:

Van de grootste oosttirolse bergweide, het heerlijke ski- en wandelgebied van de Lienzer Dolomiten (1.700 – 2.300 m) heeft u niet alleen maar een prachtig uitzicht op de Dolomiten. Hier bevindt u zich ook bij de ingang van het nationaal park Hohe Tauern, van waar uit u mooie wandelingen langs gezellige berghutjes, mooie bergmeren en 53 bergen met een hoogte van meer dan 3.000 m kunt maken. In het dal ligt de stad Lienz, waar u een uitgebreid aanbod van sport, cultuur en entertainment kunt vinden. In de zomer kunt u bij een wandeling in de bergen van de frisse, geurende berglucht genieten. U beleeft een prachtige flora en fauna. Zwemmogelijkheden vindt u in het openluchtbad of in het overdekt zwembad in Lienz. Als u van zwemmen in de natuur houdt is er in de onmiddelijke buurt de „Tristacher See“ . Voor paragliders is Zettersfeld zeer populair vanwege zijn uitstekende thermiek zowel in de zomer als in de winter. Bij auto- en motorrijders is de „Pustertaler Höhenstraße“ heel bekend en geliefd. Südtirol is door het Pustertal of over de pas „Staller Sattel“ snel te bereiken. Ook een tocht over de Großglockner-Hochalpenstraat is een eenmalig belevenis. Voor vrienden van de wintersport biedt het vakantieressort Lienzer Dolomiten met de skigebieden Zettersfeld en Hochstein de ideale uitgangspunt en de sneeuwzekerheid om te gaan skieen. Skibussen, kabelbaan, meerdere dubbel- en viererstoelliften en acht sleepliften garanderen u een onbezwaarde skipret op 56 km goed geprepareerde pisten. In de winter biedt het Berggasthaus verschillende gerechten en drankjes aan, hier is zelfbediening mogelijk. Vanuit de piste kunt u het gasthuis makelijk met de skies bereiken

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een waardebon van de door u gewonnen veiling per email. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).