5 dagen relaxen aan de Moezel, verblijf in een 3* hotel, inclusief ontbijt (geldig tot 2025)

219

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 5 dagen / 4 nachten in een comfortabele 2 persoonskamer in Baum's Rheinhotel
  • 4 x heerlijk ontbijtbuffet
  • Gratis parking
  • Gratis WIFI

Data:

Deze waardebon is geldig tot 16.02.2025, uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Tussen 01.07. en 15.10. betaal een toeslag van 18€ per kamer/nacht (te voldoen in het hotel).

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25,- administratiekosten Biedmee.be
  • Toeristen belasting, ter plaatste te betalen
  • Tussen 01.07. en 15.10. betaal je een toeslag van 18€ per kamer/nacht (te voldoen in het hotel).

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Single toeslag van 35€ per nacht
  • Huisdieren zijn toegelaten

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Baum's Rheinhotel ***

Baum's Rheinhotel is rustig gelegen in de regio Hunsrück. 's Avonds, na een drukke dag, verwent het restaurant van het hotel je met Italiaans-Mediterraanse gerechten.

De lichte kamers in Baum's Rheinhotel zijn uitgerust met televisie, radio, telefoon, gratis WiFi en een badkamer met douche, haardroger, toilet en make-upspiegel. Je begint de dag met een rijkelijk ontbijtbuffet. Voor het diner bent je welkom in het hotelrestaurant "La Casa Toscana". Lunch wordt niet aangeboden in het hotel.

De Hunsrück nodigt je uit tot uitgebreide wandelingen of wandel- en fietstochten. Ontdek bijvoorbeeld het middelgebergte aan de 118 km lange klank Ausoniusweg. Het hotel ligt ook op een steenworp afstand van de Rijn. Als je op zoek bent naar meer variatie, bezoek Koblenz, de stad ligt op slechts een half uurtje rijden. De stad is vooral beroemd om de "Deutsches Eck", het Electoral Palace en Stolzenfels Castle.

Adres Baums Rheinhotel Bad Salzig :

Binger Str. 17
56154 Bad Salzig

Deze waardebon is geldig tot 16.02.2025, uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Tussen 01.07. en 15.10. betaal je een toeslag van 18€ per kamer/nacht (te voldoen in het hotel).