3 dagen in een 3*** hotel (beoordeling 8,5/10) op basis van Half Pension in het Frankenland bij Coburg

159

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 2 x overnachting in een tweepersoonskamer in het 3* Hotel Gondel (beoordeling 8,5/10)
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2 x 2-gangen-menu
  • Een begroetingsdrankje
  • Gratis gebruik van fietsen
  • Gratis parkeerplaatsen
  • Gratis WiFi
  • Aankomst vanaf 14.00 uur

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte geldig tot 07.12.2025 en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Niet boekbaar in de periodes 22.12. tot 31.12, 01.01. tot 15.01. en van 15.11. tot 30.11.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25- administratiekosten Biedmee.be
  • Toeristenbelasting is ter plaatse te betalen.

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Gondel 3* (beoordeling 8,5/10):

De ruime kamers zijn smaakvol ingericht, deels in een moderne, deels in een fränkisch rustieke stijl. Alle kamers zijn voorzien van televisie, telefoon en bad of douche inclusief haardroger en deels met een separate woonkamer. In deze liefdevol ingerichte kamers kunt u lekker gaan dromen en ontspannen slapen.

In de drie verschillende restaurants wordt u met exquisite gerechten verwent. U kunt kiezen uit edele of rustieke sfeer. U wordt door de chef de cuisine Bernd Lieb verwent met verse producten, waaruit hij en zijn team iedere dag internationale en fränkische gerechten creëert. U wordt enthousiast van een lekker glas wijn en van de exquise gerechten in een unieke sfeer. „Welzijn en genieten“ , dit is niet alleen maar te proefen, maar ook te voelen.

In het hotel Gondel hebben ontspanning en genot in een familiaire omgeving hoogste prioriteit. Een aantal recreatieaanbiedingen zoals bijvoorbeeld een raftingtocht op de Main, paardrijden en een ontspannende dag golfen, zijn er maar weinige van vele mogelijkheden.

Maar ook voor welness, beauty en ontspanning staan er vele aanbiedingen ter beschikking. Vier dichtbij gelegen thermaalbaden zorgen voor ontspanning van geest en lichaam.

Ontdek het Obere Maintal op de fiets of met de rugzak op het Main-Fiets-Wandelpad of beleef een klimweekend in één van de mooiste middelgebergten van Duitsland, de grootste klimregio van de wereld. U zult zeker niet teleurgesteld zijn van het natuurreservaat Oberfranken.

Voor iedereen zijn er talrijke mogelijkheden om te gaan sporten in de onaangetaste natuur. De gekleurde bossen en de groene weiden en het gezonde klimaat doen uw lichaam en geest op natuurlijke manier herleven.

Contactgegevens hotel:

Hotel Gondel
Marktplatz 7, 96264 Altenkunstadt
Duitsland

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Met deze voucher kan u reserveren.