6 dagen in het Zwarte Woud, half pension (2 pers) - geldig tot 2025

515

Uw arrangement voor 2 personen:

  • Klein geschenk ter begroeting op de kamer
  • Dagelijks 1 fles mineraalwater op de kamer
  • 5 overnachtingen in een tweepersoonskamer
  • 5 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 5 x 5-gangen-menu naar keuze
  • 1 wandelkaart met wandelrouten
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeren

Data:

Dit aanbod is geldig tot 27/12/2025 en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Een combinatie van meerdere waardebonnen is niet mogelijk

Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25- administratiekosten Biedmee.be
  • € 1,75 p.p.p.n. kurtaxe

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten". Een combinatie van meerdere waardebonnen is niet mogelijk.

Hotel Döttelbacher Mühle ***:

Rustig en familiair, klein maar fijn zijn de trefwoorden voor dit hotel. Er staan 10 tweepersoonskamer en 2 eenpersoonskamers ter beschikking. Alle kamers zijn liefdevol en gezellig ingericht, voorzien van badkamer met badof douche, wc, telefoon en televisie en grotendeels met een balkon. Geniet in prettige sfeer van de culinaire gerechten in het restaurant. De keukenchef verwent u graag met verschillende regionale en internationale lekkernijen, waarbij een heerlijk glaasje wijn niet mag ontbreken.

In de zomer is het grote en gezellige terras geopend. Bij mooi weer , wordt er gebarbecued. Voor kinderen is in de onmiddelijke buurt een speeltuin, direct bij de beek. In de herfst vindt er de traditionele „Oktoberfestgaudi“ plaats. In de winter kunt u van de vele loipen en skiliften in het skigebied „Schwarzwaldhochstraße“ gebruik maken, die op een afstand van slechts15 minuten met de auto vandaan te vinden zijn.

Het 3*** hotel is een ideaal uitgangspunt voor uitgebreide wandelingen. Hier ontdekt u de mooie en genezende kant van het Zwarte Woud. Kleurrijke weilanden en zonovergoten bossen – ontdek de ongerepte natuur. Het wandelparadijs Bad Peterstal-Griesbach biedt u meer dan 300 km wandelpaden midden in een veelzijdige landschap. Vanwege het zachte klimaat, de schone lucht en het grote net van wandelwegen is Bad Peterstal-Griesbach ook een echte aanrader voor Nordic-Walkers. Hier werd de eerste Nordic-Walking-Fitness-Sport-Park in Baden-Württemberg geopend.

Contactgegevens hotel:

Döttelbacher Mühle
Kniebisstraße 8
77740,Bad Peterstal-Griesbach
Duitsland
Tel: +49 7806 9926 0
Website: http://www.doettelbacher-muehle.de/

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen waardebon per mail. De waardebon wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).