5 daagse vakantie in het idyllische Bodetal, in de geliefde Harz (2 pers.) inclusief half pension - geldig tot 2025 (november tot maart)

209

Uw arrangement voor 2 personen:

 • Welkomstdrankje
 • 4 overnachtingen in een 2-persoonskamer
 • 4 x ontbijtbuffet
 • 4 x een 3 gangenmenu
 • Gratis parkeren (ongeveer 200 m van het hotel)
 • Aankomst vanaf 15.00 uur, vertrek uiterlijk 10.30 uur

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte 3 jaar geldig en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Geldig van 1 november tot en met 31 maart (niet tijdens feestdagen) Aankomst steeds op zondag - vertrek op donderdag.

Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

 • € 25,00 administratiekosten Biedmee.be
 • Ter plaatse dient nog Kurtaxe (toeristenbelasting) betaald te worden: (Volw. € 2,50/nacht, kinderen t/m 5 j. gratis, kinderen 6-17 j. € 1,25/nacht)

Exclusieve (optionele) kosten:

 • Extra bed voor kinderen: t/m 3-8 jaar € 11,00/nacht
 • Extra bed voor kinderen: t/m 9-14 jaar € 16,00/nacht
 • Honden zijn welkom € 10,00/nacht
 • Parkeren direct bij het hotel: € 7,00 p.d. (200 m verder gratis parkeren)
 • WiFi € 1,55 per verblijf.

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Pension Zum Harzer Jodlermeister:

Dit 3*** familiehotel ligt in een rustig deel van Altenbrak. Op 100 meter afstand bevindt zich een unieke bergsauna met verschillende sauna´s, whirlpool, open haard en rustruimte. De 50 kamers zijn licht en vriendelijk ingericht en beschikken over wc en douche, telefoon, en satteliet-tv. De eigenaar is de 22 voudige Harzer Jodelkampioen! Regelmatig vinden hier gezellige avonden plaats, waaronder musicale rondreisjes door de Harz. Af en toe neemt de eigenar graag zelf de gitaar of accordeon ter hand en laat zijn gasten genieten van een optreden.

In het gezellige restaurant kunt u genieten van de Harzer keuken en bij goed weer nodigt het terras natuurlijk uit! Ingebed in het wilde landschap van het Bodedal ligt het luchtkuuroord Altenbrak. Hier vindt u talrijke mogelijkheden om heerlijk te wandelen door de prachtige bossen en langs het riviertje de Bode. Zulke prachtige wandelroutes blijven imponeren. In de zomer nodigt het boszwembad uit tot een bezoek, of u geniet van een boottocht vanaf de stuwdam bij Wendefurth.

De Harz is fascinerend Middelgebergtelandschap en biedt een unieke natuurbelevenis. Laat u betoveren door de sprookjesachtig mooie ongerepte natuur. Prachtige bossen, bergen en ravijnen staan garant voor heerlijke wandelingen. Voor de mountainbiker is de Harz een waar eldorado: het mountainbikepark Harz! ook voor de motorrijders is de Harz een ideale bestemming!

Enkele tips voor uw 5 dagen Harz:

Rübeland (ca. 10 km) Druipsteengrotten, Thale (ca. 10 km) Hexentanzplatz, Bergtheater, Roßtrappe, zweefbaan, stoeltjeslift, Wendefurth (ca. 5 km) stuwdam met bootsverhuur, Derenburg (ca. 16 km) Glasfabriek, Quedlinburg (ca. 20 km) historische binnenstad, Domschatz, wereldcultuurerfgoed , Rappbodetalsperre (ca. 7 km) hoogste gewicht stuwdam van Duitsland enz...

Contactgegevens hotel:

Pension Zum Harzer Jodlermeister
Sankt Ritter 26 a, 06502 Thale OT Altenbrak, Deutschland tel: +49(0)39456/5680

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).