3-daagse Citytrip naar Domstad Keulen inclusief sauna en fitness

219

Uw arrangement voor 2 personen:

  • Overnachting in een knusse tweepersoonskamer voor 2 personen
  • Heerlijk ontbijt van het uitgebreide buffet
  • Gratis gebruik van de fitnessruimte
  • Inclusief gebruik van de wellnessruimte met sauna en relaxruimte
  • W-LAN gebruik inbegrepen

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte geldig tot 04.01.2026 en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder).
Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25- administratiekosten Biedmee.be

Exclusieve (optionele) kosten:

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

OPPER Hotel St. Josef ****

Het HOPPER Hotel St. Josef wacht op u in een monumentaal pand uit 1891, een voormalig kloostergebouw.

Het interieur maakt indruk met originele sculpturale kunst en stijlvol design - plus een uitstekende locatie in het zuiden van Keulen: in een paar minuten loopt u naar de levendige Chlodwigplatz met de goed bewaard gebleven Severinstorburg of de Rijnpromenade en de nieuw gebouwde Rheinauhafen.

Je verblijft in een stijlvolle en goed ingerichte tweepersoonskamer met notenhouten meubels en eiken parket, die is voorzien van een natuurstenen badkamer met haardroger en make-upspiegel. U vindt in uw kamer ook een tv, telefoon, laptopkluis en een minibar, evenals een dockingstation voor iPhone/iPods, evenals een strijkplank en strijkijzer.

Gratis W-LAN-gebruik is natuurlijk een van de inbegrepen diensten.

Begin uw dag in het HOPPER Hotel St. Josef met het uitgebreide buffet in het ontbijtrestaurant, dat zich in de voormalige kapel van het huis bevindt.

Daarnaast staat de hotelbar 24 uur per dag voor u klaar met een geselecteerde selectie wijnen en longdrinks. De kleine wellnessruimte met Finse sauna, watervaldouche en ontspanningsruimte met "sterrenhemel" zorgt voor lichamelijke ontspanning.

Bovendien vinden sportliefhebbers in het HOPPER Hotel St. Josef een fitnessruimte met een kleine selectie aan trainingsapparatuur. De eigen bibliotheek zorgt voor een gezellige sfeer.

Welkom in de domstad aan de Rijn :

Keulen is de stad waar echt iedereen welkom is. Of u nu geniet van een pianoconcert in de Philharmonie, een toneelstuk ziet in een van de meer dan 40 privétheaters of de Keulse cultuur wilt leren kennen in een echte Kölsche Veedelkneipe - in de beroemde kathedraalstad aan de Rijn vindt u een buitengewoon aanbod van dingen om te doen.

De belangrijkste bezienswaardigheid in de stad is de wereldberoemde Dom van Keulen. Voor het beste uitzicht op het bijna 800 jaar oude gebouw raden wij een wandeling aan vanaf het hotel langs de Rijnpromenade via de Rheingarten naar de grote trap op de kathedraalheuvel.

Vooral bij zonsondergang beleeft u Keulen van zijn mooiste kant. De stad is 24 uur per dag levendig, met bijna wekelijks spannende evenementen en festivals in Keulen. Maar Keulen is ook ideaal voor een shoppingtour: de populaire voetgangersstraat Schildergasse wordt gekenmerkt door een groot aantal lokale en internationale winkels. Creatieve thema's, unieke stukken, kunst en bijzondere juwelen zijn eerder te vinden in Südstadt, in Ehrenfeld of in de Belgische wijk.

Wacht niet te lang tot uw volgende reis naar Keulen en ervaar de unieke stad in combinatie met een verblijf in het HOPPER Hotel St. Josef.

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen waardebon per mail. De waardebon wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze waardebon kunt u contact opnemen met de reservatie afdeling van Biedmee.be om een reservering te maken.