Outlet veilingen

Alle Outlet veilingen

1 - 4 van 4 veilingen
 • Lady Compact haartrimmer

  Verwijder haar zonder sneetjes of pijn dankzij de Lady Compact haartrimmer! Deze effectieve methode is gebaseerd op een systeem dat gebruik maakt van hitte. Het is snel, schoon en pijnloos. Deze haartrimmer voor vrouwen glijdt over de huid en geeft zachtjes hitte af die penetreert tot in de haarwortel. Hierdoor kan je zachtjes de haren verwijderen zonder pijn of irritatie.

  Huidig bod: 5 Doe een bod
 • Antistress Kleurboek - vergeet de dagdagelijkse spanningen

  Dit Antistress kleurboek moet je hebben! Je kan de dagdagelijkse spanningen vergeten en prachtige tekeningen en mandala's maken. Bied nu mee op dit prachtige 117 pagina tellende kleurboek.

  Huidig bod: 2 Doe een bod
 • Actie: Draadloze witte in-ear oordopjes

  Deze draadloze in-ear oordopjes zijn met hun lichte en comfortabele ontwerp zijn geschikt voor ieder oor. Tijdens workouts, onderweg of gewoon ter ontspanning: deze in-ear-oordopjes blijven goed zitten en leveren een uitstekende audiokwaliteit.

  Normale prijs: € 22,-
  Huidig bod: 10 Doe een bod
 • InnovaGoods Triple Triple Dweil Spray

  Wanneer u gaat dweilen met een normale dweil knoeit u vaak met water op de vloer. Daarnaast is tillen met een zware emmer water helemaal niet goed voor je. Dweilen kan vanaf nu veel gemakkelijker. Met de Triple Spray-Mop Dweilt u niet alleen drie keer sneller het is ook vele malen eenvoudiger.

  Huidig bod: 16 Doe een bod
1 - 4 van 4 veilingen