Beauty Veilingen

Heb je af en toe ook nood aan ontspanning en rust? Droomt je van het zalige gevoel na een sauna en wellness sessie? Neem dan een kijkje tussen onze wellness en beauty veilingen, biedt mee en win de veiling! Ontdek hier onze wellness arrangementen op verschillende prachtige locaties.

Alle Beauty veilingen

1 - 6 van 6 veilingen
 • Lichaamsolie Argan Instituto Español - Flacon van 400 ml

  De populariteit van Arganolie, ook wel vloeibaar goud uit Marokko genoemd, neemt met de dag toe. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat dit unieke wondermiddel bijzonder rijk is aan gezonde stoffen. Dankzij de unieke samenstelling heeft deze lichaamsolie een ongekend positief effect op je hele lichaam.

  Huidig bod: 9 Doe een bod
 • Anticellulitisapparaat met Vacuümtherapie

  Een anticellulitismasseur gebaseerd op de techniek van vacuümtherapie. Met dit nieuwe systeem schuif je met een ergonomische nap over je huid waardoor je tegelijkertijd een zuigend en masserend effect krijgt met tal van voordelen De ideale oplossing om cellulitis te bestrijden en je huid snel en makkelijk gezond te laten stralen

  Huidig bod: 18 Doe een bod
 • Wellness Care Detox Patches voor voeten (pakket van 10)

  Deze voetpatches bevatten een combinatie van natuurlijke substanties die uitstekend zijn om toxines te elimineren. Breng de therapeutische patches onder de voetzolen aan en haal ze enkele uren later er weer er. Ze hebben talloze weldadige effecten: ze geven energie, normaliseren de bloeddruk, verbeteren het imuunsysteem, verminderen vochtretentie, allergieklachten, verzachten gewrichtspijnen...

  Huidig bod: 3 Doe een bod
 • 5-in-1 anticellulitisapparaat met elektrische massager

  Dit 5-in-1 anticellulitisapparaat is zeer compleet en effectief voor het verwijderen van opgehoopt, plaatselijk vet, door cellulitis eenvoudig en snel te verwijderen door middel van vibratiemassages. Aanvullende heeft deze multifunctionele verschillende uitwisselbare koppen, wat hem perfect maakt voor andere lichaamsmassages en voetverzorging.

  Huidig bod: 16 Doe een bod
 • Elektrische Anticellulitis-masseur

  Het innovatieve systeem van dit toestel met ronddraaiende wieltjes slaagt erin om lelijke sinsaasappelhuid te verminderen of elimineren. De intensiteit van dit ergonomische anticellulitisapparaat stimuleert de bloedsomloop waardoor lipiden en vetten worden afgevoerd. Naast de behandeling van cellulitis, kan je dit apparaat ook gebruiken als gewone masseur.

  Huidig bod: 12 Doe een bod
 • Mini Vibrerende Lichaamsmassager Mimass

  Deze veelzijdige mini vibrerende lichaamsmassager is perfect is om te genieten van een ontspannende en herstellende normale massage op armen, benen, nek, enz. Deze originele, ergonomische, octopusvormige massager past zich aan elk deel van het lichaam aan. Zijn compacte reisformaat maakt hem eenvoudig mee te nemen.

  Huidig bod: 9 Doe een bod
1 - 6 van 6 veilingen