Vrije Tijd Veilingen

Ben je op zoek naar een buitengewone ervaring of zoek je een uniek cadeau voor je partner, vader of moeder? Dan ben je bij Biedmee.be aan het juiste adres! Neem een kijkje tussen onze vrije tijd veilingen en binnenkort vlieg je misschien wel door de lucht of scheur je over de weg met een Ferrari of Porsche.

Alle Vrije Tijd veilingen

1 - 4 van 4 veilingen
 • Dagje of avond bootvissen op de Oosterschelde (2 pers.)

  Nederland - Tholen - Terwijl de zon achter je opkomt of ondergaat, vaar je mee met een echte sportvissersboot, de Salamander 2. Vroeg in de morgen of in de namiddag vaar je de haven uit de Oosterschelde op voor een veel visplezier. Zowel de rust op het water als de spanning van het vissen zal zorgen voor een onvergetelijke dag of avond.

  Huidig bod: 29 Doe een bod
 • 3 dagen Attractie- en Vakantiepark Slagharen (NL) - 2 volwassenen + 2 kinderen

  Nederland - Slagharen - In het attractie- en vakantiepark Slagharen in Nederland kan je genieten van meer dan 40 attracties. Geniet 3 dagen met 2 volw. en 2 kinderen van de attracties, de shows edm. Bovendien verblijf je er in een Colorado Mobilhome en heb je gratis toegang tot het waterpark Aqua Mexicana.

  Huidig bod: 159 Doe een bod
 • Toegansticket voor ZombieZombie - een actief en tactisch GPS stadsspel in Leuven - .

  Leuven - Zin om een leuk stadsspel te spelen in groep? Ga dan op 22 maart naar een spannend georganiseerd stadsspel in Leuven! Ren en sluip door de stad en wees je medespelers te slim af! Op het einde van het stadsspel kun je napraten en ontvang je een drankje.

  Huidig bod: 1 Doe een bod
 • Slipcursus: Verbeter je rijvaardigheid

  België - Slipcursus - Remmen, slippen, sturen en overkop of terug rechtdoor rijden? Leer het voordat het u overkomt! Een slipcursus is educatief, opwindend en leuk! Bovendien stapt u na het volgen van een slipcursus beter voorbereid in uw auto. U leert op de juiste manier reageren, wanneer u met uw auto dreigt te slippen.

  Huidig bod: 39 Doe een bod
1 - 4 van 4 veilingen