Hotels Zwarte Woud

Ontdek de beste hotelkamerveilingen in het Zwarte Woud. Bied nu gratis mee op een hotelarrangement naar het Zwarte Woud en bespaar tot 70%.

Alle Zwarte Woud veilingen

1 - 7 van 7 veilingen
 • 5 dagen in het wandelparadijs Zwarte Woud + wandelrugzak (2 personen)

  Duitsland - Zwarte Woud - In het noordelijke Zwarte Woud bent u ver weg en toch midden in het schitterende Zwarte Woud. Of u nu gaat fietsen, wandelt, aan nordic walking doet, of met een Smart Cabrio of e-bike het Zwarte Woud leert kennen: Het 3 *** + hotel Waldachtal is hét wellness-hotel in het kuuroord Lützenhardt.

  Huidig bod: 315 Doe een bod
 • 4 dagen in het Zwarte Woud, half pension (2 pers)

  Duitsland - Zwarte Woud - Het 3* Hotel Döttelbacher Mühle ligt in Bad Griesbach, een deel van het bekende mineralen- en modderbaden spa en Kneipp-kuuroord Bad Peterstal-Griesbach. In de familiaire sfeer van dit hotel kunt u heerlijk ontspannen.

  Huidig bod: 265 Doe een bod
 • 3 dagen wellness in het Zwarte Woud, met half pension (2 personen)

  Duitsland - Zwarte Woud - In het noordelijke Zwarte Woud bent u ver weg en toch midden in het schitterende Zwarte Woud. Of u nu gaat fietsen, wandelt langs de kristalheldere beekjes, aan nordic walking doet, of met een Smart Cabrio of e-bike het Zwarte Woud leert kennen: Het 3 *** + hotel Waldachtal is hét wellness-hotel in het kuuroord Lützenhardt.

  Huidig bod: 149 Doe een bod
 • 4 dagen natuur puur in het Zwarte Woud + ontbijt + 1x5-gangen-menu

  Duitsland - Zwarte Woud - Het 3* Hotel Döttelbacher Mühle ligt in Bad Griesbach, een deel van het bekende mineralen- en modderbaden spa en Kneipp-kuuroord Bad Peterstal-Griesbach. In de familiaire sfeer van dit hotel kunt u heerlijk ontspannen.

  Huidig bod: 165 Doe een bod
 • Topveiling 3 Wellness dagen in het Zwarte Woud - verblijf in Hotel Sonne (beoordeling 9/10)

  Duitsland - Zwarte Woud - Het 3* Hotel Sonne ligt in St. Peter, in het hart van het zuidelijke Zwarte Woud. Deze gezellige accommodatie, met een beoordeling van maar liefst 9/10, heeft uitnodigende saunafaciliteiten en een restaurant dat regionale gerechten serveert.

  Normale prijs: € 235,-
  Huidig bod: 149 Doe een bod
 • Ontspannen en relaxen in het Zwarte Woud, 6 dagen, 2 pers.

  Duitsland - Zwarte Woud - In het noordelijke Zwarte Woud bent u ver weg en toch midden in het schitterende Zwarte Woud. Of u nu gaat fietsen, wandelt langs de kristalheldere beekjes of aan nordic walking doe het 3 *** + hotel Waldachtal is hét wellness-hotel in het kuuroord Lützenhardt.

  Normale prijs: € 900,-
  Huidig bod: 409 Doe een bod
 • 3 dagen in het Zwarte Woud incl. diner, wellness en mountainbike (2 personen)

  Duitsland - Zwarte Woud - Het 3* Akzent Hotel Hirsch met een beoordeling van 9/10 is een historische hotel in de hoofdstraat, in de binnenstad van Loßburg. Geniet van de streekgerechten, van de wellness of van de vele andere ontspanningsmogelijkheden !

  Normale prijs: € 268,-
  Huidig bod: 170 Doe een bod
1 - 7 van 7 veilingen