Topveilingen

Alle Topveiling veilingen

1 - 10 van 34 veilingen
 • Dames-T-shirt met lange mouwen - Run now, wine later

  Dit dames-T-shirt met lange mouwen heeft een op-en-top vrouwelijk silhouet! Het model is gemaakt van een lichte stof ... en draagt de print "Run now, wine later. Dit aansluitende T-shirt mag niet ontbreken in uw garderobe!

  Huidig bod: 13 Doe een bod
 • Zelfklevend schoolbord (pakket van 2)

  Bied nu mee op dit originele en praktische zelfklevende schoolbord (pakket van 2)! Op het zelfklevende materiaal kan je schrijven met krijt, net als op een traditioneel schoolbord. Elk bord heeft een afmeting van 21 x 29,5 cm en is een geweldige uitvinding voor zowel kinderen als volwassenen!.

  Huidig bod: 1 Doe een bod
 • 4 daagse citytrip naar Parijs, de lichtstad en stad van de liefde (2 personen)

  Frankrijk - Parijs - Beleef 3 dagen in dé stad van de liefde. Romantiek vind je hier terug verschillende plaatsen. De Franse hoofdstad biedt verder genoeg vertier voor cultuur- en winkelliefhebbers en bovenal voor levensgenieters! Je logeert in het hotel Dauphin (beoordeling 8,5/10), gelegen in op slechts een paar minuten van het centrum van Parijs.

  Huidig bod: 170 Doe een bod
 • 6 dagen / 5 nachten Zuid-Tirol o.b.v. ontbijt (2 pers.) - Verblijf in een 4* hotel

  Italië - Zuid-Tirol - Twee landen en twee culturen in één vakantie! Je logeert tussen de Alpen en de Dolomieten, in het Italiaanse Zuid-Tirol. Je verblijft op basis van ontbijt in Hotel Argentum, een recent gerenoveerd hotel waar je o.a. gratis kan genieten van de wellness-faciliteiten.

  Huidig bod: 209 Doe een bod
 • 4 dagen / 3 nachten Zuid-Tirol o.b.v. ontbijt (2 pers.) - Verblijf in een 4* hotel

  Italië - Zuid-Tirol - Twee landen en twee culturen in één vakantie! Je logeert tussen de Alpen en de Dolomieten, in het Italiaanse Zuid-Tirol. Je verblijft op basis van ontbijt in Hotel Argentum, een recent gerenoveerd hotel waar je o.a. gratis kan genieten van de wellness-faciliteiten.

  Huidig bod: 139 Doe een bod
 • LEDicorn Veelkleurige Eenhoorn Lamp

  Bied nu mee op deze Kids LEDicorn Veelkleurige Eenhoornlamp! Deze moderne lamp kan worden gebruikt als nachtlamp en is vergeleken met andere lampen veel veiliger, aangezien hij niet kan breken en niet warm wordt. Kinderen kunnen hem ook als leuk speelgoed gebruiken.

  Huidig bod: 5 Doe een bod
 • Super schattige Kawaii squishy poesje

  Ken jij het Kawaii squishy speelgoed al? Dit zijn kleine speeltjes gemaakt van schuim waar je in kunt knijpen. Als je ze inknijpt vormen ze heel langzaam weer terug naar hun eigen vorm. Bied nu mee op deze schattige squishy in de vorm van een poesje. De squishy is 12 cm groot en gemaakt van top kwaliteit PU schuim.

  Huidig bod: 6 Doe een bod
 • Magic Metal Flow Ring - Magische Armband - de nieuwe rage onder de kinderen | Kleur zilver

  Metaal komt tot leven met deze 3D Magische Flow Ring, Dé Rage van 2018. Deze armband is meer dan alleen maar een ring. Hij verandert van een platte materie naar een ingewikkeld ontworpen speeltje. Met deze Magische Flow Ring verveel je je geen moment!

  Huidig bod: 1 Doe een bod
 • Super schattige squishy ijsje

  Ken jij squishy speelgoed al? Dit zijn kleine speeltjes gemaakt van schuim waar je in kunt knijpen. Als je ze inknijpt vormen ze heel langzaam weer terug naar hun eigen vorm. Bied nu mee op deze schattige squishy in de vorm van een ijsje. De squishy is maar liefst 15 cm groot en gemaakt van top kwaliteit PU schuim.

  Huidig bod: 7 Doe een bod
 • 3D Ubik magische kubus

  Beleef leuke momenten en oefen je hersenen met de 3D·Ubik magische kubus! Een vaardigheidsspel geïnspireerd op de magische kubussen van de jaren 80. Door de stukken met verschillende afmetingen te draaien, verandert de kubus en krijgt hij een assymetrische vorm met rechthoekjes die je weer in de juiste positie moet krijgen.

  Huidig bod: 5 Doe een bod
1 - 10 van 34 veilingen