Topveilingen

Alle Topveiling veilingen

1 - 10 van 38 veilingen
 • Trendy Theezeef in de vorm van een schattig uiltje - een leuk geschenk idee

  Dit Trendy Uiltje is uiterst geschikt voor alle liefhebbers van uilen en theedrinkers! Het Uiltje kan uit elkaar zodat er losse thee in gestopt kan worden. Het is gemaakt van siliconen, dus makkelijk schoon te maken. Het geeft geen geur, kleur of smaak af bij contact met heet water. Dit uiltje is beschikbaar in grijs of rood.

  Huidig bod: 4 Doe een bod
 • Trendy Theezeef in de vorm van een schattig mannetje - een leuk geschenk idee

  Dit Trendy Mannetje is uiterst geschikt voor alle liefhebbers van uilen en theedrinkers! Het Uiltje kan uit elkaar zodat er losse thee in gestopt kan worden. Het is gemaakt van siliconen, dus makkelijk schoon te maken. Het geeft geen geur, kleur of smaak af bij contact met heet water. Dit mannetje is beschikbaar in grijs of rood.

  Huidig bod: 4 Doe een bod
 • 3 dagen Amsterdam (2 pers.) - Actie (OP=OP)

  Nederland - Amsterdam - De Nederlandse hoofdstad is niet alleen een bijzonder levendige metropool maar ook een stad met een uitzonderlijke geschiedenis. De stad biedt vele bezienswaardigheden en winkelmogelijkheden. Amsterdam heeft ‘t allemaal! Verblijf in het A&O Hotel van waaruit je makkelijk het centrum van de stad kan bereiken.

  Huidig bod: 89 Doe een bod
 • 1 week aan de Costa Brava in Santa Susanna o.b.v. half pension (1 pers) - Vertrek in mei of sept

  Spanje - Santa Susanna - 1 week volop genieten kan je in Santa Susanna, de ideale plaats om heerlijk aan het strand te liggen. Maar ook de wandel of cultuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. U verblijft op basis van Half Pension in het 4* Hotel Caprici , uitstekend gelegen aan het prachtige strand van Santa Susanna.

  Huidig bod: 299 Doe een bod
 • LEDicorn Veelkleurige Eenhoorn Lamp

  Bied nu mee op deze Kids LEDicorn Veelkleurige Eenhoornlamp! Deze moderne lamp kan worden gebruikt als nachtlamp en is vergeleken met andere lampen veel veiliger, aangezien hij niet kan breken en niet warm wordt. Kinderen kunnen hem ook als leuk speelgoed gebruiken.

  Huidig bod: 5 Doe een bod
 • Knuffelschaap met LED projector | Tover de kinderkamer om in een miniatuur sterrenhemel!

  Tover de kinderkamer om in een miniatuur sterrenhemel met deze geweldige Schaapknuffel met LED Projector! Dit speelgoed kan je favoriete LED-projecties selecteren. Deze knuffel is fantastisch voor tijdens het spelen en tijdens het slapen. De schaapknuffel met LED Projector is erg zacht. Hij heeft felle kleuren en een plastic schild.

  Huidig bod: 12 Doe een bod
 • Geschenkidee - Set van 3 Super schattige squishies: cactus - Ijsje - Panda

  Ken jij squishy speelgoed al? Dit zijn kleine speeltjes gemaakt van schuim waar je in kunt knijpen. Als je ze inknijpt vormen ze heel langzaam weer terug naar hun eigen vorm. Bied nu mee op deze set van 3 schattige squishies in de vorm van een cactus, een ijsje en een panda.

  Huidig bod: 16 Doe een bod
 • 3D Ubik magische kubus

  Beleef leuke momenten en oefen je hersenen met de 3D·Ubik magische kubus! Een vaardigheidsspel geïnspireerd op de magische kubussen van de jaren 80. Door de stukken met verschillende afmetingen te draaien, verandert de kubus en krijgt hij een assymetrische vorm met rechthoekjes die je weer in de juiste positie moet krijgen.

  Huidig bod: 5 Doe een bod
 • HD WiFi videocamera in broekzakformaat - Parya

  Dit handige camera'tje in mini formaat is voor diverse doeleinden te gebruiken. Hij is onder andere geschikt als beveiligingscamera, sportcamera, dashcam, spycam of babyfoon. Met een formaat van slechts 4 x 4 cm is dit de allerkleinste camera in zijn soort.

  Huidig bod: 56 Doe een bod
 • 1 week Zuid-Tirol o.b.v. ontbijt (2 pers.) - Verblijf in een 4* hotel

  Italië - Zuid-Tirol - Twee landen en twee culturen in één vakantie! Je logeert tussen de Alpen en de Dolomieten, in het Italiaanse Zuid-Tirol. Je verblijft op basis van ontbijt in Hotel Argentum, een recent gerenoveerd hotel waar je o.a. gratis kan genieten van de wellness-faciliteiten.

  Huidig bod: 299 Doe een bod
1 - 10 van 38 veilingen