Hotels Frankrijk

Ontdek de beste hotelkamerveilingen in Frankrijk. Bied nu gratis mee op een hotelarrangement naar Frankrijk en bespaar tot 70%.

Alle Frankrijk veilingen

1 - 4 van 4 veilingen
 • 3 dagen Straatsburg, incl. ontbijt (2 pers.)

  Frankrijk - Straatsburg - De hoofdstad van de Elzas en vestigingsplaats van Europese instellingen is een jonge, dynamische stad. Straatsburg zal u verrassen door haar bruisende karakter! Liefhebbers van lekker eten, cultuur en vermaak worden zeker verliefd op deze stad! U verblijft in Kyriad Strasbourg Nord - Palais des Congrès ***.

  Huidig bod: 149 Doe een bod
 • 3 daagse Citytrip naar Parijs, incl. ontbijt (2 pers.)

  Frankrijk - Parijs - Beleef 3 dagen in de Franse hoofdstad, een plek met genoeg vertier voor cultuur- en winkelliefhebbers en bovenal voor levensgenieters! Je logeert in Hotel George Sand. De 19e eeuwse romantische sfeer en muziek van Chopin in de openbare ruimten maken George Sand tot een uniek en stijlvol familiehotel.

  Huidig bod: 149 Doe een bod
 • 3 daagse Citytrip Straatsburg, incl. ontbijt (2 pers.)

  Frankrijk - Straatsburg - De hoofdstad van de Elzas en vestigingsplaats van Europese instellingen is een jonge, dynamische stad. Straatsburg zal u verrassen door haar bruisende karakter! Liefhebbers van lekker eten, cultuur en vermaak worden zeker verliefd op deze stad! U verblijft in Best Western Hotel De France****.

  Huidig bod: 179 Doe een bod
 • 3 daagse Citytrip Parijs, incl. ontbijt (2 pers.) - Inclusief boottocht op de Seine

  Frankrijk - Parijs - Beleef 3 dagen in dé stad van de liefde. Romantiek vind je hier terug verschillende plaatsen. De Franse hoofdstad biedt verder genoeg vertier voor cultuur- en winkelliefhebbers en bovenal voor levensgenieters! Je logeert in Hotel Alpha Paris van waaruit je makkelijk het centrum van de stad bereikt met het openbaar vervoer.

  Huidig bod: 149 Doe een bod
1 - 4 van 4 veilingen