1 euro veilingen

In de categorie 1 euro veilingen van Biedmee.be kan je meebieden op je favoriete producten, uitstapjes, citytrips en vakanties.

Alle 1 euro veilingen

1 - 5 van 5 veilingen
 • Shar·X Vinger Beschermer - een leuk hebbeding of gewoon als geschenk !

  Dankzij de Shar·X vingerbeschermer snijd u nooit meer in uw vingers. De Shar-X is ideaal voor de bescherming van uw vingers tijdens het snijden van fruit en groenten. Het is gemakkelijk te gebruiken. Steek uw vinger door de ring aan de achterkant en u kunt aan de slag. De ring is in grote te verstellen. Deze Shar X is een leuk hebbeding, maar ook leuk als geschenk.

  Huidig bod: 1 Doe een bod
 • Multi tool card met maar liefst 18 functies - voor slechts 1€

  Hoe vaak komt het voor dat je op een feestje steeds de flesopener steeds kwijt bent en je zit te prutsen met een ander voorwerp? Of dat je op vakantie een schroefje van je zonnebril verliest en je geen gereedschap hebt meegenomen? Daarom kan je nu bieden op deze multitool card! Deze heeft het formaat van een bankpas en is voorzien van maar liefst 18 functies.

  Huidig bod: 1 Doe een bod
 • Officiele F.C. Barcelona Minivoetbal

  Bied nu mee op deze FC Barcelona Mini voetbal. De voetbal heeft een rood- blauwe kleurstelling, deze combinatie zorgt ervoor dat de bal goed opvalt op het veld. Het materiaal van de bal bestaat uit PVC en schuim. De minivoetbal heeft een omtrek van 36 cm

  Normale prijs: € 26,-
  Huidig bod: 11 Doe een bod
 • 3 dagen in het mooie Sauerland (2 pers.)

  Duitsland - Sauerland - Arnsberg is de historische toegangspoort tot het "Land der duizend bergen", het Sauerland. Hier kenmerken glooiende landschappen, heldere meren, groene bossen, sappige weilanden en keurige vakwerkhuizen. Verblijf in het IBIS Styles Hotel in Arnsberg.

  Huidig bod: 1 Doe een bod
 • Braad- en stoofpan 24cm - rood

  Deze braad- en stoofpan is een must have in elke keuken! De pan heeft een diameter van 24cm en is vervaardigd van gegoten aluminium. Dit zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Bovendien heeft de binnenzijde van de braadpan een duurzame keramische coating. Deze pan is geschikt voor verschillende warmtebronnen, ook voor inductie!

  Huidig bod: 1 Doe een bod
1 - 5 van 5 veilingen