1 euro veilingen

In de categorie 1 euro veilingen van Biedmee.be kan je meebieden op je favoriete producten, uitstapjes, citytrips en vakanties.

Alle 1 euro veilingen

1 - 5 van 5 veilingen
 • Kabelherkenners - een eenvoudige oplossing voor een heel herkenbaar probleem

  U herkent het ongetwijfeld, de wirwar aan kabels onder uw bureau. Alles door elkaar, niet meer te ontwarren. Welke kabel hoort bij welk toestel? Voor dit probleem is er nu een eenvoudige oplossing, de Foldabits kabelsherkenners. Raak nooit meer in de war van je kabels en scheidt ze duidelijk dankzij deze praktische 6-delige kabelherkennersset !

  Huidig bod: 1 Doe een bod
 • Multi tool card met maar liefst 18 functies - voor slechts 1€

  Hoe vaak komt het voor dat je op een feestje steeds de flesopener steeds kwijt bent en je zit te prutsen met een ander voorwerp? Of dat je op vakantie een schroefje van je zonnebril verliest en je geen gereedschap hebt meegenomen? Daarom kan je nu bieden op deze multitool card! Deze heeft het formaat van een bankpas en is voorzien van maar liefst 18 functies.

  Huidig bod: 1 Doe een bod
 • Bestway Baby-bad - Kleur Roze

  Ook de allerkleinsten hebben soms nood aan afkoeling of kunnen enorm genieten van een beetje waterplezier. Bied op dit babybadje zodanig dat ook zij lekker kunnen spetteren. Dit zwembad is ook verkrijgbaar in het blauw.

  Huidig bod: 12 Doe een bod
 • Shar·X Vinger Beschermer - een leuk hebbeding of gewoon als geschenk !

  Dankzij de Shar·X vingerbeschermer snijd u nooit meer in uw vingers. De Shar-X is ideaal voor de bescherming van uw vingers tijdens het snijden van fruit en groenten. Het is gemakkelijk te gebruiken. Steek uw vinger door de ring aan de achterkant en u kunt aan de slag. De ring is in grote te verstellen. Deze Shar X is een leuk hebbeding, maar ook leuk als geschenk.

  Huidig bod: 1 Doe een bod
 • Stahlex Gehard Stalen Fietsslot 1,2 meter lang

  De tijd dat je de fiets van het slot liet staan en de achterdeur altijd open stond, is niet meer. Je fiets, brommer of scooter staat tegenwoordig nergens veilig meer zonder een paar dikke sloten. Een superslot is dus geen slecht idee! Dit Stahlex fietsslot is 1,2 meter lang dus je kunt de fiets of scooter makkelijk vastleggen.

  Huidig bod: 12 Doe een bod
1 - 5 van 5 veilingen