1 euro veilingen

In de categorie 1 euro veilingen van Biedmee.be kan je meebieden op je favoriete producten, uitstapjes, citytrips en vakanties.

Alle 1 euro veilingen

1 - 6 van 6 veilingen
 • Zelfklevend schoolbord (pakket van 2)

  Bied nu mee op dit originele en praktische zelfklevende schoolbord (pakket van 2)! Op het zelfklevende materiaal kan je schrijven met krijt, net als op een traditioneel schoolbord. Elk bord heeft een afmeting van 21 x 29,5 cm en is een geweldige uitvinding voor zowel kinderen als volwassenen!.

  Huidig bod: 1 Doe een bod
 • Shar·X Vinger Beschermer - een leuk hebbeding of gewoon als geschenk !

  Dankzij de Shar·X vingerbeschermer snijd u nooit meer in uw vingers. De Shar-X is ideaal voor de bescherming van uw vingers tijdens het snijden van fruit en groenten. Het is gemakkelijk te gebruiken. Steek uw vinger door de ring aan de achterkant en u kunt aan de slag. De ring is in grote te verstellen. Deze Shar X is een leuk hebbeding, maar ook leuk als geschenk.

  Huidig bod: 1 Doe een bod
 • Flexible USB LED Laptop/Notebook Light

  Creëer extra licht met deze flexibele, vederlichte USB notebooklamp. Door de flexibele hals van de lamp kan deze in willekeurige posities staan. Zelfs als de USB aansluiting zich aan de achterzijde van de notebook bevindt, is dat geen probleem. Plug de lamp eenvoudig in de USB poort van uw PC of laptop.

  Huidig bod: 1 Doe een bod
 • Touch Handschoenen - Ideaal in gebruik en onmisbaar in de winter

  Touch Handschoenen zijn ideaal in gebruik en onmisbaar in de winter. De handschoenen houden niet alleen je handen warm, maar met je kan er ook berichten mee versturen zonder dat je ze uit hoeft te doen. In de duim, wijs- en middelvinger is een speciaal materiaal verwerkt zodat je met handschoenen je iPod, tablet of smartphone kunt bedienen.

  Huidig bod: 1 Doe een bod
 • Magic Metal Flow Ring - Magische Armband - de nieuwe rage onder de kinderen | Kleur zilver

  Metaal komt tot leven met deze 3D Magische Flow Ring, Dé Rage van 2018. Deze armband is meer dan alleen maar een ring. Hij verandert van een platte materie naar een ingewikkeld ontworpen speeltje. Met deze Magische Flow Ring verveel je je geen moment!

  Huidig bod: 1 Doe een bod
 • Raclette partygrill voor 8 personen

  Gezellig met de hele familie aan tafel koken, dat is raclette. Op een raclette zit een bak- of grillplaat met daaronder pannetjes voor bijvoorbeeld kaas. Deze set is voorzien met 8 pannetjes, heeft een grillplaat van gegoten aluminium met anti-aanbaklaag-coating.

  Huidig bod: 1 Doe een bod
1 - 6 van 6 veilingen