Verlichte Kerstfiguren

Alle Verlichte Kerstfiguren veilingen

1 - 10 van 11 veilingen
 • Slangverlichting Kerstkerstboom 57 cm met 108 lampjes

  Deze Slangverlichting in de vorm van een Kerstboom zorgt net voor dat tikkeltje meer en mag zeker niet ontbreken tijdens de feestdagen. Deze decoratieve kerstverlichting is geschikt voor bevestiging aan de (buiten)muur. De lichtslang is ca. 57 cm breed en 51 cm hoog en zit reeds gemonteerd aan een wit metalen frame. De slang heeft 108 lampjes die zorgen voor een fraaie verlichting.

  Huidig bod: 16 Doe een bod
 • Kerstpiramide - 180cm

  Deze Kerstpiramide zorgt net voor dat tikkeltje meer en mag zeker niet ontbreken tijdens de feestdagen. Verlichte metalen toren in de vorm van een kerstboom met een ster als piek heeft een hoogte van 180 cm. De piramide heeft 90 ledlampjes die zorgen voor een fraaie arm witte verlichting. De piramide is geschikt voor zowel binnen als buiten.

  Huidig bod: 27 Doe een bod
 • Kerstpiramide - 240cm

  Deze Kerstpiramide zorgt net voor dat tikkeltje meer en mag zeker niet ontbreken tijdens de feestdagen. Verlichte metalen toren in de vorm van een kerstboom met een ster als piek heeft een hoogte van 240 cm. De piramide heeft 140 ledlampjes die zorgen voor een fraaie arm witte verlichting. De piramide is geschikt voor zowel binnen als buiten.

  Huidig bod: 34 Doe een bod
 • Lichtslang Kerstlantaarn 57 cm met 108 lampjes

  Deze Lichtslang Kerstlantaarn zorgt net voor dat tikkeltje meer en mag zeker niet ontbreken tijdens de feestdagen. Deze decoratieve kerstverlichting is geschikt voor bevestiging aan de (buiten)muur. De lichtslang is ca. 57 cm breed en 51 cm hoog en zit reeds gemonteerd aan een wit metalen frame. De slang heeft 108 lampjes die zorgen voor een fraaie verlichting.

  Huidig bod: 16 Doe een bod
 • 3D Rendier met slee voor binnen en buiten (324 lampjes)

  Dit mooie rendier met slee zorgt net voor dat tikkeltje meer en mag zeker niet ontbreken tijdens de feestdagen. Dit rendier is een prachtige versiering voor zowel binnen als buiten. Het rendier heeft een ijswitte kleur en komt echt tot leven door het aanzetten van de 324 led lampjes.

  Huidig bod: 21 Doe een bod
 • 3D Rendier met slee voor binnen en buiten (504 lampjes)

  Dit mooie rendier met slee zorgt net voor dat tikkeltje meer en mag zeker niet ontbreken tijdens de feestdagen. Dit rendier is een prachtige versiering voor zowel binnen als buiten. Het rendier heeft een ijswitte kleur en komt echt tot leven door het aanzetten van de 504 led lampjes.

  Huidig bod: 39 Doe een bod
 • 3D Rendier met slee voor binnen en buiten (2 meter lang)

  Dit mooie rendier met slee zorgt net voor dat tikkeltje meer en mag zeker niet ontbreken tijdens de feestdagen. Dit rendier is een prachtige versiering voor zowel binnen als buiten. Het rendier heeft een ijswitte kleur en komt echt tot leven door het aanzetten van de 756 led lampjes.

  Huidig bod: 45 Doe een bod
 • Kerstpiramide - 120cm

  Deze Kerstpiramide zorgt net voor dat tikkeltje meer en mag zeker niet ontbreken tijdens de feestdagen. Verlichte metalen toren in de vorm van een kerstboom met een ster als piek heeft een hoogte van 120 cm. De piramide heeft 70 ledlampjes die zorgen voor een fraaie arm witte verlichting. De piramide is geschikt voor zowel binnen als buiten.

  Huidig bod: 24 Doe een bod
 • 3D Rendier met lichtslang voor binnen en buiten

  Dit mooie rendier met lichtslang zorgt net voor dat tikkeltje meer en mag zeker niet ontbreken tijdens de feestdagen. Dit rendier is een prachtige versiering voor zowel binnen als buiten. Het rendier heeft een ijswitte kleur en komt echt tot leven door het aanzetten van de 216 led lampjes.

  Huidig bod: 26 Doe een bod
 • Slangverlichting sneeuwman - 360 SMD-LED - 49cm - kleur warm wit

  Deze mooie sneeuwman met lichtslang zorgt net voor dat tikkeltje meer en mag zeker niet ontbreken tijdens de feestdagen. Deze sneeuwman is een prachtige versiering voor zowel binnen als buiten. De sneeuwman heeft 360 SMD-LED's bestaande uit de kleuren warm witte led's.

  Huidig bod: 21 Doe een bod
1 - 10 van 11 veilingen