Phantasialand Special: 3 dagen in een Kasteel vlakbij Phantasialand, inclusief ontbijt en toegangskaart tot het park (geldig tot 2024)

309

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 2 overnachtingen in een gezellige tweepersoonskamer voor 2 personen
  • Elke ochtend ontbijt van het uitgebreide buffet
  • Een dagkaart per persoon voor pretpark "Phantasialand" (ca. 2 km)
  • Inclusief welkomstdrankje voor jou en je reisgenoot
  • Parkeren op de parkeerplaats van het hotel inbegrepen (afhankelijk van beschikbaarheid)
  • Gratis koekjes, hapjes en frisdrank in het hotel
  • Inclusief WiFi gebruik

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte geldig tot 17.09.2024 en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid. Niet geldig tijdens periodes van beurzen, Oud en Nieuw. Houd er rekening mee dat Phantasialand alleen geopend is van eind maart tot begin november en tot de "winterdroom" van eind november tot half januari

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25- administratiekosten Biedmee.be

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

CAREA Schlosshotel-domein Walberberg:

Omringd door de metropolen Keulen en Bonn en toch rustig gelegen aan de rand van het bos, ligt het comfortabele CAREA Schlosshotel-domein Walberberg. Het voormalige Dominicaanse klooster is perfect verbonden met Keulen en Bonn dankzij de directe nabijheid van de snelweg A 553.

Het pretpark Phantasialand ligt op slechts 2 kilometer afstand en is met de auto in een paar minuten te bereiken. Je slaapt in een knusse tweepersoonskamer met eigen badkamer, telefoon, kabel tv en gratis wifi. In de ochtend heb je ook een heerlijk ontbijt. Halfpensionreizigers krijgen 's avonds een heerlijk menu in het gloednieuwe restaurant van het hotel of kunnen zichzelf bedienen aan het buffet.

Cultuur, natuur en recreatie - uw korte vakantie in het Rijnland

De wijk Walheim in Bornheim is idyllisch omgeven door bossen en niet ver van het bekende pretpark Phantasialand in Brühl. Profiteer van een uitstekende verbinding met de steden Keulen en Bonn en tegelijkertijd een droomachtige natuurlijke idylle voor de deur. De stad Keulen, een stad met meer dan een miljoen inwoners, ligt op slechts 30 minuten rijden. Naast de imposante kathedraal, Kölsch in de brouwerij en Romeinse opgravingen, vind je hier ook een ruim winkelaanbod. Bonn (ook ca. 30 min) daarentegen is vrij rustig en trekt aan met culturele diversiteit. De voormalige hoofdstad is bijzonder trots om de thuisbasis te zijn van de beroemde componist Beethoven. De kasteelstad Brühl met de UNESCO-werelderfgoedkastelen Augustusburg en Falkenlust, beide meesterwerken van de Rococo, ligt op slechts 10 minuten van het hotel.

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).