Efteling Special: 3 dagen in hotel de Druiventros 4* vlakbij de Efteling, inclusief ontbijt en toegangskaart tot het park (geldig tot 2024)

279

Uw arrangement voor 2 personen:

 • 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer
 • 2 x ontbijtbuffet
 • 2 toegangsticketten voor 1 dag Efteling (waarde 82 euro)
 • Speciale tarieven kinderen (zie optionele kosten hieronder)
 • Gratis parking (op basis van beschikbaarheid)
 • Gratis internet
 • Gratis informatie over fietsroutes in de omgeving

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte geldig tot 09.01.2024 en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid

Exclusieve (verplichte) kosten:

 • € 25- administratiekosten Biedmee.be

Exclusieve (optionele) kosten:

 • Kinderen tot 3 jaar op de kamer, 15 euro per kind per nacht
 • Kinderen tussen 4 en 12 jaar 58 euro per kind per nacht (inclusief toegangsticket op de kamer
 • Beschikbaarheid voor kinderen steeds op aanvraag

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel De Druiventros ****:

Dit eersteklas hotel Druiventros is idyllisch gelegen in een bosrijke omgeving in de buurt van Tilburg en slechts ongeveer 10 km van het pretpark De Efteling.

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het park gemakkelijk te bereiken, een bushalte ligt op slechts 2 minuten van het hotel. Je slaapt in de gezellige tweepersoonskamer met een eigen badkamer en maakt gebruik van wifi.

'S Ochtends is het uitgebreide ontbijtbuffet al voor u inbegrepen. Zo start je je dag in het grootste pretpark van Nederland. 'S Avonds biedt het uitgebreide menu van het restaurant een smakelijke selectie en voor nog meer plezier is er een fitnessruimte en een aangrenzend casino.

Sprookjesmagie in de Efteling:/h3>

Het pretpark de Efteling is een heel bijzondere plek voor jong en oud. Het themapark is onder de slogan verhalen en vol vertrouwen met een breed pallet van durven achtbanen tot gezellige attracties verspreid over 72 hectare.

Ontdek de verrassende paleis Symbolica waar niets is wat het lijkt, volg de oproep van de draak op de houten achtbaan 'Joris en de Draak "of maak een wandeling door de charmante fee bos.

De diverse parkshows zijn ook een bezoekje waard! Veel restaurants serveren alles van pannenkoeken tot Oosterse specialiteiten, wat het hart begeert: voor uw diner is ook gedacht. Wil je meer ervaren? Vanuit Hotel De Duiventros rijdt er een rechtstreekse bus naar het centrum van de universiteitsstad Tilburg.

Contactgegevens hotel:

Charme Hotel Oosterhout,
Waterlooplein 50
4901 EN Oosterhout (Noord-Brabant)

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).