Geniet 1 week van een heerlijke vakantie in Gran Canaria - verblijf in het 3 * VISTA OASIS BUNGALOWS RESORT - vertrek in november en december 2022

369

Uw arrangement voor 1 persoon (op basis van een tweepersoonskamer):

 • 8 dagen, 7 nachten in het 3 *** Vista Oasis Bungalows resort
 • Verblijf in een standaard Bungalow
 • Vlucht heen en terug: Charleroi - Las Palmas
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om een onbeperkt aantal extra vouchers aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Mogelijke vertrekdata 2022:

 • 02, 06, 09 ,13, 16, 20, 23, 27, 30 november 2022
 • 04, 07, 11 december 2022

Alle data zijn uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Voor informatie over beschikbaarheden of extra opties dient u, na ontvangst van u voucher, contact op te nemen met onze reisagenten.

Exclusieve (verplichte) kosten:

 • €25 Administratiekosten Biedmee.be
 • Bagage (zie Meer Informatie)

Exclusieve (optionele) kosten:

 • Exclusief reis- en annuleringsverzekering. Informeer bij je bank naar eventueel inbegrepen verzekeringen bij je kredietkaart.
 • Exclusief transfer luchthaven-hotel (en retour).
 • Meer bagage? zie 'Meer informatie'
 • Indien boeking voor 1 persoon: €30 supplement per persoon per dag

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

De bemiddeling en afhandeling geschiedt door Biedmee.be. Na ontvangst van de waardebon zijn de bijzondere voorwaarden van Biedmee.be m.b.t. pakketreizen van toepassing (zie tabblad: 'Reserveren'). Je reis is gegarandeerd door Amlin Verzekeringen.

Vista Oasis Bungalows resort ***

Dit bungalowcomplex beschikt over een groot buitenzwembad, tennisbanen en een gratis pendeldienst naar het strand Maspalomas. Elke bungalow heeft een gemeubileerd terras, waarvan er vele uitzicht hebben over de duinen van Maspalomas.

Vista Oasis ligt op 5 minuten rijden van het levendige centrum van Playa del Inglés. De luchthaven van Gran Canaria ligt op ongeveer 28 km afstand. Bij de 24-uursreceptie van het complex kan autoverhuur geregeld worden.

De eenvoudige bungalows van Vista Oasis hebben een lichte woonkamer met een slaapbank en betaaltelevisie. De kitchenette is voorzien van een koelkast en kookplaat. Er is ook een eigen badkamer met een bad of douche.

Het complex heeft een buffetrestaurant en een bar-café met een terras en een gratis WiFi-zone. Op meerdere avonden van de week worden er live-muziek en shows aangeboden.

Transfer:

De transfer luchthaven-hotel (en retour) is niet inbegrepen in deze pakketreis.

Benodigde reisdocumenten:

Geldige identiteitskaart

Vluchtschema:

Het vluchtschema en de luchtvaartmaatschappij verantwoordelijk voor het uitvoeren van de vluchten verschillen van vertrekdatum tot vertrekdatum. U kan ons steeds contacteren, alvorens een bod uit te brengen om meer informatie m.b.t. een specifieke vertrekdatum te bekomen.

Bagagekosten

Wanneer je meer bagage wil meenemen, raden we je aan dat vooraf bij te boeken. Neem daarvoor contact op met de reisaanbieder (na betaling van de veiling). Die geeft je verdere betalingsinstructies. De kosten voor 15 kilo ruimbagage bedragen tussen de € 15,- en € 50,- per stuk, voor 20 kilo ruimbagage betaal je tussen de € 20,- en € 70,- per stuk, zowel te betalen voor de heenreis als voor de terugreis. Let op: Doe je dat op de luchthaven zelf, dan worden hoge kosten aangerekend.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan ingeruild worden op volgende data:
  • 02, 06, 09 ,13, 16, 20, 23, 27, 30 november 2022
  • 04, 07, 11 december 2022

  Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Hiermee kan u reserveren. Voor informatie over extra opties dient u, na ontvangst van uw voucher, rechtstreeks contact op te nemen met onze reisagenten.

  Voor informatie over extra opties dient u, na ontvangst van uw voucher, rechtstreeks contact op te nemen met onze reisagenten.

  Let op: Dit arrangement is geldig voor 1 persoon. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

  Op deze pakketreis zijn de bijzondere voorwaarden van Biedmee.be van toepassing:

  Indien je na boeking deze pakketreis wenst te annuleren is er steeds een kost van 100% aan verbonden, ongeacht het tijdstip van annulering.