Wijnvakantie op het kasteel in Rockenhausen in de betoverende Pfalz

139

Uw arrangement voor 2 personen:

  • welkomstdrankje
  • 4 dagen/3 nachten in een comfortabele tweepersoonskamer
  • 3 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Bezoekje aan wijnproeverij in een wijnhuis
  • Gratis bezoek aan het plaatselijke museum
  • Gratis parkeren (volgens beschikbaarheid)
  • Gratis fles water op de kamer
Übernachtungen im gemütlichen Doppelzimmer Frühstück vom reichhaltigen Schlemmerbuffet Ein kostenfreier Aperitif bei Verzehr im à la carte Restaurant des Hauses Inklusive W-LAN Zugang Inklusive Parken auf dem Hotelparkplatz (nach Verfügbarkeit)

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte geldig tot 06.05.2024 en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Bij aankomst op vrijdag, zaterdag, of zondag is er een meerprijs van 15 euro per nacht
Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25- administratiekosten Biedmee.be
  • Toeslag 15 euro per nacht bij aankomst op vrijdag, zaterdag, zondag

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Single toeslag van 35€ per nacht

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Marienfried 3*

U zult uw korte vakantie doorbrengen in het prachtige Hotel Marienfried in het Zwarte Woud. Het hotel ligt midden in het natuurpark Schwarzwald en biedt u een prachtig panoramisch uitzicht op het Renchtal.

U zult genieten van uw verblijf in ruime en prachtig ingerichte hotelkamers.

Ook kinderen zijn van harte welkom in dit gezinsvriendelijke hotel. Ze zullen plezier hebben in de speelkamer, op het voetbalveld, op een kleine klimroute of in de barbecuehut.

Op verzoek biedt het hotel ook drempelvrije kamers. Het hotel is echt een uitstekende plek om te ontsnappen aan het dagelijkse leven. Geniet van de ontspannen en rustige sfeer.

Contactgegevens hotel:

Hotel Marienfried 3*
Bellensteinstr. 25, 77704 Oberkirch

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen waardebon per mail. De waardebon wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze waardebon kunt u contact opnemen met de reservatie afdeling van Biedmee.be om een reservering te maken.