2 dagen Amsterdam incl. ontbijt vanaf €69 (2 pers.) - Actie (OP=OP) - geldig tot 2024

69

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 1 overnachting voor 2 personen in een comfortabele 2-persoonskamer of familiekamer
  • All-you-can-eat ontbijt
  • Waardebon is geldig in één van de A&O Hotels
  • Max. 2 kinderen tot hun 17e verjaardag overnachten bijkomend gratis op een familiekamer

Data:

Dit aanbod is vanaf datum uitgifte geldig tot 12.02.2024 en uiteraard zijn boekingen afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Waardebonnen kunnen op aanvraag gecombineerd worden.
Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 20,- administratiekosten Biedmee.be

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Van 6 tot tot 18 jaar betalen de 2 extra kinderen op de kamer €3,00 per ontbijt. Kinderen jongeren dan 3 zijn gratis.
  • Honden op aanvraag toegestaan ( € 5,00 per dag).

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

A&O-hotels

De in 2000 opgerichte A&O-hotels zijn voor prijsbewuste stedenreizigers al meer dan tien jaar de meest centraal gelegen en goedkoopste keuze in Amsterdam, Aken, Berlijn, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Frankfurt, Graz, Hamburg, Karlsruhe, Keulen, Leipzig, Neurenberg, München, Praag, Weimar en Wenen.

De innovatieve combinatie van hotel en hostel onder één dak biedt de klanten een grote keuze uit verschillende soorten kamers en heeft voor iedere beurs wat wils. A&O-hotels zijn daarom populair bij allerlei soorten klanten, van backpackers, alleenreizenden, gezinnen en zakenlieden tot groepen. Ze combineren modern ingerichte kamers met een centrale ligging tegen zeer eerlijke prijzen. Bij A&O vindt u in elke stad dezelfde standaard.

A&O Amsterdam:

A&O opent haar deuren in Amsterdam! Wees een van de eerste gasten en boek vandaag nog uw verblijf! Met kamers wacht u in dit 2-sterrenhotel echt comfort in eenpersoons-, tweepersoons- of familiekamers, met eigen douche en toilet. Draadloos internet is gratis voor alle gasten.

Het A&O Amsterdam Zuidoost is gelegen in de wijk „Bullewijk“, dicht bij het gelijknamige metrostation. In vijftien minuten reist u comfortabel met de M54 naar Amsterdam Centraal. De heenreis met auto, bus of trein is geen enkel probleem: het hotel stelt u tal van haar parkeerplaatsen voor bussen en auto´s ter beschikking. In de directe omgeving liggen de Ajax Amsterdam Arena, de wereldberoemde Endemol TV studio

Beschibaarheden:

Je kan op voorhand de beschikbaarheden controleren via http://voucher.aohostels.com/availability_check

Contactgegevens hotel:

A&O Hotel Amsterdam Zuidoost Hogehilweg 22
1101 CD Amsterdam
Nederland
email: booking@aohostels.com

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze voucher kunt u contact opnemen met Biedmee.be om een reservering te maken.