4 dagen naar de Franse Elzas (2 pers.) - inclusief ontbijt, verblijf in een 3* hotel met beoordeling 8/10 - geldig tot 2025

199

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 3 overnachtingen in een comfortabele 2 persoonskamer
  • 3 x Heerlijk ontbijt van het buffet
  • 1x welkomstdrankje (Cremant d'Alsace)
  • Gratis internet
  • Parkeren bij het hotel inbegrepen (afhankelijk van beschikbaarheid)
  • 10% korting in het restaurant van het hotel

Data

Dit arrangement kan geboekt worden tot 16.02.2025 (afhankelijk van de beschikbaarheid). Niet boekbaar tijdens feestdagen.Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft.
Voor informatie over beschikbaarheden of extra opties dient u, na ontvangst van uw waardebon, rechtstreeks contact op te nemen met de aanbieder.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • €25 administratiekosten Biedmee.be

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Munsch *** (beoordeling 8/10)

Deze traditionele herberg wordt door een familie beheerd en ligt in het hart van de Elzasser wijngaarden. Het is het ideale startpunt om een prachtige regio te ontdekken en voor een aangename wandeling. Er is overal gratis WiFi beschikbaar.

Elke kamer van Hotel Munsch, Colmar Nord - Haut-Koenigsbourg zal u verleiden met zijn warme sfeer. De zachte tinten, houten meubels en stijlvolle meubels creëren de intieme sfeer die u nodig heeft voor een rustig verblijf.

De chef-kok en zijn team weten hoe u kunt genieten van gastronomische en regionale gerechten en uitstekende wijnen uit de eigen wijngaarden.

Elzas

De historische regio Elzas ligt in het oosten van Frankrijk en direct aan de grens met Duitsland. De Frans-Duitse geschiedenis van de regio heeft een gevarieerde cultuur gecreëerd en veel plaatsen zijn nog steeds bekend met hun Duitse en Franse namen.

Het kleine stadje Bad Niederbronn of, in het Frans, Niederbronn-les-Bains, is een charmant kuuroord in het Regionaal Natuurpark van de Noordelijke Vogezen.

Twee bronnen en de ligging omgeven door groene bossen en wijngaarden maken het de ideale plek voor een pauze voor lichaam en geest.

Vooral wandelaars krijgen waar voor hun geld in het natuurpark: de Vogezen zijn een idyllisch laaggebergte met betoverde bossen en bergen tot 1424 m hoogte.

Na een lange wandeling kunt u het beste ontspannen met een glas wijn of een knapperige tarte flambée typisch voor de regio.