2 dagen genieten van de kerstsfeer in Rijsel / Lille - verblijf in een 3* hotel met beoordeling 8/10

29

Uw arrangement voor 1 persoon:

  • Verblijf in het 3* hotel Art-Déco Euralille met beoordeling 8/10
  • 1 overnachting in een fraaie Art-Deco tweepersoonskamer met badkamer
  • Gratis toegang tot de kerstmarkt van Lille, met o.a. het alomgekende keuzerad
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Data:

Dit aanbod is geldig voor een dagelijkse aankomst tussen vrijdag 19 november envrijdag 31 december 2021. Uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder).

Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 20- administratiekosten Biedmee.be
  • Single supplement: 30€ per nacht
  • Verblijfstaks 2,5€ per kamer
  • Weekend toeslag van 10 euro per persoon

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Art Déco Euralille ***:

Hotel Art Deco Euralille ligt in het hart van de zakenwijk Euralille, op 1 km van het treinstation Lille-Europe. De Grote Markt ligt op 20 minuten lopen, en het Grand Palais Lille en het congrescentrum Nouveau Siècle vindt u op 1,7 km van Hotel Art Deco Euralille. Dit hotel beschikt over een eigen bar.

De kamers zijn helder en hebben een art-decostijl. Ze zijn allemaal voorzien van airconditioning, een satelliet-tv en gratis WiFi. Alle kamers zijn bereikbaar met een lift.

Gasten kunnen 's avonds ontspannen in de bar van het hotel, die over een plafond van glas in lood uit de jaren '30 beschikt en comfortabele lederen stoelen biedt. Het hotel heeft ook een bibliotheek die ter beschikking staat van de gasten.

Het metro- en tramstation Romarin ligt tegenover het hotel en biedt directe toegang tot het station Lille-Flandres.

Kerstmarkt Rijssel/Lille:

Midden in de winter straalt Lille van levensvreugde! De stad hult zich in haar feestgewaad om je in een sprookjesachtige sfeer te verwelkomen.

De 81 kraampjes van de kerstmarkt bieden cadeau-ideeën, miniaturen, kerstversiering en feestartikelen. Je vindt er streekspecialiteiten, maar ook ambachtelijke producten uit onder andere Rusland, Canada en Polen! De lekkernijen kun je kopen om mee te nemen of om ter plaatse te proeven onder het genot van een lekker glas warme wijn...

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze voucher kunt u de reservatie voor dit arrangement maken.

De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.