2 dagen Arras ontdekken - verblijf in een 3* hotel met beoordeling 8/10 - geldig tot 2023

24

Uw arrangement voor 1 persoon:

  • Verblijf in het 3* hotel Campanile Arras met beoordeling 8/10
  • 1 overnachting in een 2 persoonskamer
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan dagelijks ingeruild worden tot 2 jaar na uitgifte van de waardebon

Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25- administratiekosten Biedmee.be
  • Single supplement: 30€ per nacht
  • Verblijfstaks 2,5€ per kamer

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Campanile Arras ***:

Dit hotel ligt op 3 km van het centrum en het treinstation van Arras. U kunt ontspannen op het terras of in de tuin. Er is gratis WiFi beschikbaar.

Elke kamer beschikt over een televisie met Canal+ en een waterkoker met thee en koffie. De kamers hebben ook een eigen badkamer met een bad of een douche. Er zijn kamers beschikbaar voor gasten met een lichamelijke beperking.

Er wordt elke dag een ontbijtbuffet geserveerd. Gasten kunnen tevens lunchen en dineren in het restaurant van het hotel.

Campanile Arras - Saint Nicolas bevindt zich op 35 kilometer van de luchthaven Lille-Lesquin.

Arras

Arras, 3e stad van Pas-de-Calais, is beroemd voor zijn 2 schitterende geplaveide pleinen: Grand'Place en place des Héros. Omringd door 155 huizen in de Vlaamse barokstijl, zijn ze de trots van de bewoners en trekken ze vele bezoekers. Het plein place des Héros, omzoomd door galerijen met gastronomische boetiekjes en cafés, wordt overheerst door de indrukwekkende belfort van het stadshuis, op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Met zijn hoogte van 75 meter biedt hij een schitterend uitzicht over de stad, en het omliggende platteland!

Een ander bouwwerk die de moeite waard is; de voormalige benedictijnse abdij Saint-Vaast, waarvan de oorsprong teruggaat naar de 7e eeuw. In de 18e eeuw hebben een verbouwing en renovatiewerkzaamheden hem een zeer elegante stijl gegeven, net als het ereplein. De voormalige abdijkerk is omgebouwd tot kathedraal, terwijl in de abdij het museum voor Beeldende Kunst is ondergebracht, gewijd aan schilder- en beeldhouwkunst.

In Arras moet u ook zeker de diepte ingaan. De "boves", een enorm gangenstelsel op 12 meter onder de grond, zijn voormalige krijtsteengroeves die in de 10e eeuw uitgegraven zijn. Deze zaten soldaten verscholen tijdens Eerste Wereldoorlog, voordat ze heldhaftig deelnamen aan de slag bij Arras in 1917. Maar de boves zijn niet de enige getuigen van deze gewonnen slag. Bestaand uit galerijen, uitgegraven door Nieuw-Zeelandse tunnelwerkers, was de groeve van Wellington de schuilplaats voor 24 000 Engelse soldaten, wat dit een belangrijke herdenkslocatie maakt.

Maar de stad heeft nog meer te bieden, zoals de citadel. Deze is in de 17e eeuw gebouwd door Vauban, en staat tegenwoordig op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Mocht u met het gezin gekomen zijn, dan is het cultureel en wetenschappelijk centrum "Cité Nature" een uitstapje die uw kinderen zeker leuk zullen vinden met zijn exposities over het milieu, voedingsmiddelen en de geschiedenis van landbouw. Ze kunnen ook deelnemen aan workshops en activiteiten.

Voordat u Arras verlaat, moet u natuurlijk één van zijn overheerlijke specialiteiten proeven: de "cœurs d'Arras", kruidbroodjes in de vorm van een hartje. En mocht u in maart in de buurt zijn, mis dan het carnaval niet, een groots evenement.

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze voucher kunt u de reservatie voor dit arrangement maken.

De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.