2 dagen Amiens, hoofdstad van Picardië, ontdekken - verblijf in een 3* hotel met beoordeling 8/10 - geldig tot 2023

35

Uw arrangement voor 1 persoon:

  • Verblijf in het 3* hotel Campanile Amiens met beoordeling 8/10
  • 1 overnachting in een 2 persoonskamer
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan dagelijks ingeruild worden tot 2 jaar na uitgifte van de waardebon.

Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25- administratiekosten Biedmee.be
  • Single supplement: 30€ per nacht
  • Verblijfstaks 2,5€ per kamer

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Campanile Amiens ***:

Dit hotel is voorzien van airconditioning en ligt in het centrum van Amiens, op 50 meter van het SNCF-treinstation van Amiens. Het is 10 minuten lopen naar de beroemde gotische kathedraal. Het biedt kamers met gratis WiFi.

De moderne kamers van het Campanile Amiens Centre-Gare hebben een flatscreentelevisie, een werkplek en een eigen badkamer met een haardroger. Alle kamers zijn te bereiken via een lift.

Elke ochtend wordt er in het hotel een ontbijtbuffet geserveerd. Op andere maaltijdmomenten biedt het restaurant van het hotel Franse gerechten, waar gasten bij mooi weer op het terras van kunnen genieten. Er is ook een snackservice beschikbaar.

Kluisjes zijn beschikbaar bij de 24-uursreceptie. Tot de extra faciliteiten van het hotel behoort een openbare parkeerplaats, op 50 meter van het hotel.

Amiens

De Kunst- en Geschiedenisstad Amiens, de hoofdstad van Picardië, bezit een pareltje van gotiek: de Notre-Damekathedraal. De kathedraal van Amiens, ingeschreven op de UNESCO werelderfgoedlijst, is met een lengte van 145 meter en een hoogte van 42 meter de grootste kathedraal van Frankrijk! Ze bezit ook een heel mooie homogeniteit, wat te verklaren valt door het feit dan ze in minder dan één eeuw gebouwd werd. De prachtige gevel, met een rijkelijk gedecoreerde portiek, wekt verwondering op... Een uitzonderlijk beeldhouwwerk! Aan de binnenkant zijn de 110 eiken koorstoelen van het koor opmerkelijk.

De inkleuring van het portaal van de kathedraal, die elke avond in de zomer en tijdens de maand december plaatsheeft, is een niet te missen schouwspel. Een moment waarop de toeschouwer de kleuren die in de middeleeuwen de gevel van de Notre-Damekathedraal versierden zal kunnen bewonderen.

Niet ver van de kathedraal bevindt zich de middeleeuwse wijk van Saint-Leu met de bijnaam "het kleine Venetië van het Noorden". Deze oude wijk van leerlooiers, wevers en ververs is bijzonder charmant, met gekleurde huisjes die een lijn vormen langs de kanalen. Van op de brug van de Dodane zullen de wandelaars genieten van een mooi zicht op de kathedraal. De vele terrassen van restaurants en cafés, aangenaam gelegen aan de rand van het water, zorgen ongetwijfeld voor

ontspanning.

Het bezoek aan het historisch centrum wordt, rond heel de kathedraal, aangevuld door de winkelstraten en monumenten, zoals het verblijf van de Koning, het Sagittairehuis, het Bailliagehuis en het belfort, alvorens de stadsmusea te verkennen.

Het museum van Picardië verenigt collecties van archeologie, gewijde kunst, schilderkunst en beeldhouwkunst. Het museum van het Bernyherenhuis stelt kunstvoorwerpen en oud meubilair tentoon. Het huis van Jules Verne, dat te bezichtigen is, herbergt herinneringen, voorwerpen en documenten van de beroemde schrijver die hier 18 jaar geleefd heeft.

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze voucher kunt u de reservatie voor dit arrangement maken.

De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.