Topveiling! Geniet van een weekendje weg in België met deze Reisvoordeel Voucher! - Geldig voor 2 overnachtingen

9

Voucher highlights:

  • 1 Hotelvoucher voor een verblijf van 3 dagen / 2 overnachtingen (t.w.v. € 55).
  • Geldig voor 2 personen.
  • Keuze uit ruim 800 hotels in België.
  • Keuze uit 2 of 3 of 4 sterren hotels
  • Op basis van logies
  • De vouchercode is te verzilveren tot 1/07/22, maar overnachtingen kunnen geboekt worden tot 30/06/23.
  • De eigen bijdrage is € 39,90,- per persoon per nacht.

Data:

De vouchercode is te verzilveren tot 1/07/22, maar overnachtingen kunnen geboekt worden tot 30/06/23.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 5 verwerkingkosten Biedmee.be
  • Eigen bijdrage is € 39,90,- per persoon per nacht.
  • Geen verdere verplichtingen zoals diner, ontbijt, etc ...

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Voorwaarden

Na aankoop van een Hotelvoucher ontvang je een bevestiging met een unieke boekingscode. De boekingscode geeft de mogelijkheid om volgens de voorwaarden hotelvoucher voor 2 personen een kamer te boeken voor 1 nacht in België.

Deze voucher is te verzilveren tot 1/07/22, maar overnachtingen kunnen geboekt worden tot 30/06/23. Je kunt gemakkelijk boeken in 3 stappen, 24/7. Bovendien kun je online extra diensten tegen zeer gereduceerde tarieven bijboeken, zoals ontbijt, half- of volpension. Bij sommige hotels wordt het ontbijt gratis aangeboden.

Er wordt vooraf geen garantie gegeven voor dagelijkse beschikbaarheid in de deelnemende hotels, alles is op basis van actie beschikbaarheid en dit aanbod van variëren per boekingsperiode.

De minimale leeftijd om een boeking te maken is 18 jaar.

Er wordt vooraf ook geen garantie gegeven indien je met meerdere vouchers tegelijk voor hetzelfde hotel kan boeken.

Groepsreizen zijn uitgesloten.

Boekingen zijn exclusief administratie en reserveringskosten. Hiervoor wordt € 39,90 per persoon en per nacht in rekening gebracht te voldoen tijdens het boekingsproces.

Boeken tijdens corona:

Voor boekingen die na 23 april 2021 worden gemaakt, raden we je aan rekening te houden met de risico’s van het coronavirus (COVID-19) en de bijbehorende overheidsmaatregelen. Vanaf het moment dat COVID-19 door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) als een wereldwijde pandemie werd aangemerkt, zijn de Voorwaarden bij verzachtende omstandigheden niet meer van toepassing omdat COVID-19 en de gevolgen daarvan niet meer onvoorzien of onverwacht zijn.

Als onze boekingen hebben hierdoor geen verzachtende annuleringsvoorwaarden en je hebt dus geen recht op een terugbetaling. Annuleren is dus niet mogelijk.

Wil je de datum wijzigen dan dien je dit zelf met het hotel overeen te komen. Wij bemiddelen hier niet in en zijn ook niet aansprakelijk als het hotel deze optie niet wilt geven en hierin niet in wil meewerken.

Informatie is ook verkrijgbaar op de site van https://hotelkortingsvoucher.nl/biedmeehotel

Je ontvangt na een geslaagde boeking binnen 72 uur een reserveringsbevestiging op het door jou aangegeven e-mail adres. Met deze hotelvoucher kan je niet rechtstreeks bij de hotels boeken, enkel via de actie website: Met deze hotelvoucher kan je niet rechtstreeks bij de hotels boeken, enkel via de actie website: https://momentohotel.eu/

De activatiecodes zijn niet geldig in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

Het is niet mogelijk om reeds gemaakte boekingen te wijzigen of te annuleren. Het is daarom heel belangrijk dat de gegevens per persoon exact worden ingevuld zoals vermeld in je identiteitsbewijs.

Omruilen of geld terug is niet mogelijk.

Hoe kan ik boeken?

Na het winnen van de veiling ontvang je een voucher met een boekingscode. Deze code is te verzilveren tot 1/07/22, maar overnachtingen kunnen geboekt worden tot 30/06/23.

Op de Hotelvoucher staat alle benodigde informatie en een link naar het online boekingssysteem. Vervolgens kun je gemakkelijk binnen 3 stappen je hotel boeken.

Reserveer op basis van beschikbaarheid je kamer en betaal je eigen bijdrage van €29,90 per persoon per nacht.

Na het afronden ontvang je een bevestiging en daarna is het afwachten tot de dag dat je kunt gaan genieten van het gekozen hotel.