2 dagen eindeloos genieten in Nieuwpoort - Verblijf in een 3* hotel met verwarmd binnenzwembad, hammam en sauna (2 jaar geldig)

29

Uw arrangement voor 1 persoon:

  • 1 overnachting in tweepersoonskamer met ruime badkamer en flat-screen tv
  • Gratis toegang tot het binnenzwembad, sauna met extra infraroodlampen, hammam
  • Gratis WiFI
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Data:

Dit aanbod is 2 jaar geldig en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder).

Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum. Deze veiling is niet boekbaar tijdens vakantieperiodes. Voor aankomst op zaterdag is er een toeslag van 20€.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 20- administratiekosten Biedmee.be
  • Single supplement: 30€ per nacht
  • Verblijfstaks 2,5€ per kamer
  • Aankomst op zaterdag: 20€

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Heerlijk ontbijtbuffet: 11 € per persoon

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel ibis Styles Nieuwpoort ***:

Modern, design, comfort. Deze drie woorden beschrijven het hotel. Of u Nieuwpoort of het strand wilt bezoeken, het is allemaal mogelijk. Het ibis Styles Nieuwpoort ligt in Nieuwpoort, op slechts enkele kilometers van het strand van Nieuwpoort. Het hotel heeft een binnenzwembad, sauna met extra infraroodlampen, hammam en gratis WiFi.

Het ibis Styles Nieuwpoort hotel is een oase van rust gelegen aan de Belgische kust. Een unieke combinatie van design en comfort. Ontdek de stad Nieuwpoort met zijn witte zandstrand, de vismarkt, de vele winkels en de Euromarina haven. Het hotel beschikt over elegante kamers, een bar met terras, 2 vergaderruimten, een kinderhoek en een parkeerplaats. Het wellnesscentrum beschikt over een overdekt zwembad, een sauna met extra infroodlampen en een hamam.

Op de begane grond kunt u terecht in de bar met terras voor een drankje of een snelle hap. Kinderen vermaken zich ongetwijfeld in de digitale speelzone. Verder is het hotel voorzien van een 24-uursreceptie, zakelijke faciliteiten en privéparkeergelegenheid.

U rijdt in 5 minuten naar het strand en kunt een fiets huren bij het hotel. Het ibis Styles Nieuwpoort bevindt zich op 33 km van Brugge, op 15 km van Oostende en op 13 km van de IJzertoren en het attractiepark Plopsaland.

Nieuwpoort:

Bewonder… Ontdek… Geniet… Beleef

Naast eindeloos genieten langs het strand en de promenade nodigt Nieuwpoort ook uit tot ontdekking. Bewonder de drie jachthavens, de boeiende historiek van Vissersstad en de oorlogsherinneringen en het prachtige natuurreservaat van de Ijzermonding.

Maar Nieuwpoort is ook een echte verwennerij voor elke fashionista en levensgenieter. Het uitgebreide shopping aanbod en de heerlijke adresjes zullen je zeker bekoren tot een langer verblijf.

Nieuwpoort is een stad in de Vlaamse provincie West-Vlaanderen. De regio staat bekend om zijn stranden. De iconische kusttrams zijn een belangrijk vervoermiddel - zij verbinden het centrum met de buitenwijken van Nieuwpoort. Nieuwpoort ligt naast de N355 die is aangesloten op de A18 snelweg.

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze voucher kunt u de reservatie voor dit arrangement maken.

De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.