Nieuw: 8 dagen Chalkidiki, het verborgen paradijs van Griekenland - verblijf in een 2 * hotel - Inclusief vlucht - vertrek in mei

199

Uw arrangement voor 1 persoon:

  • 8 dagen, 7 nachten in het 2* ZEUS (beoordeling 9/10)
  • Verblijf in een standaard 2 persoonskamer
  • Logies
  • Vlucht heen en terug: Brussel/Charleroi - Thessaloniki
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om een onbeperkt aantal extra vouchers aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan ingeruild worden op volgende data:
  • 08, 09, 11, 15, 16, 18, 22, 23 mei 2022

Alle data zijn uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Voor informatie over beschikbaarheden of extra opties dient u, na ontvangst van u voucher, contact op te nemen met de aanbieder.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • €25 Administratiekosten Biedmee.be

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Indien boeking voor 1 persoon: € 40 supplement per nacht

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Naias Zeus 2*:

Hotel Zeus ligt in het traditionele dorp Afytos in Halkidiki, op 10 minuten lopen van het strand. Het hotel beschikt over een zwembad en een bar aan het zwembad. Het biedt accommodatie met eigen kookgelegenheid, gratis WiFi en een balkon met uitzicht op de tuin. Alle modern ingerichte accommodaties van Hotel Zeus zijn voorzien van airconditioning, een kitchenette met kookplaten, een koelkast en een eethoek. Elke kamer beschikt over een satelliet-tv en toiletartikelen. In de eetzaal wordt een ontbijt geserveerd. Op loopafstand treft u bars, tavernes en winkels aan. De badplaats Kallithea ligt op 3,5 km afstand en het populaire Sani op 15 km afstand. Er is gratis privéparkeergelegenheid aanwezig.

Bagagekosten:

Wanneer je meer bagage wil meenemen dan enkel de max 10kg handbagage, raden we je aan dat vooraf bij te boeken. Neem daarvoor contact op met de reisaanbieder (na betaling van de veiling). Die geeft je verdere betalingsinstructies. De kosten voor 15 kilo ruimbagage bedragen tussen de € 15,- en € 50,- per stuk, voor 20 kilo ruimbagage betaal je tussen de € 20,- en € 70,- per stuk, zowel te betalen voor de heenreis als voor de terugreis. Let op: Doe je dat op de luchthaven zelf, dan worden hoge kosten aangerekend.

Deze waardebon kan ingeruild voor een verblijf met vertrek op:

  • 08, 09, 11, 15, 16, 18, 22, 23 mei 2022

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Hiermee kan u reserveren bij de aanbieder van dit arrangement. Voor informatie over extra opties dient u, na ontvangst van uw voucher, rechtstreeks contact op te nemen met de de aanbieder.

Let op: Dit arrangement is geldig voor 1 persoon. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.