Verras jezelf en je partner met een Surprise zonvakantie naar een oranje bestemming - Verblijf in een 3* hotel (half pension) - vertrek in mei - juni - sept - okt

399

Uw arrangement voor 1 persoon (op basis van een tweepersoonskamer/appartement/studio):

  • Verblijf in 3* hotel in een oranje bestemming
  • 8 dagen / 7 x overnachting in een standaard kamer/appartement/studio
  • Half Pension
  • Vlucht heen en terug Brussel Zaventem / Brussel Charleroi
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om een onbeperkt aantal extra vouchers aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte van 01.05.2021 t/m 18.06.2021 (laatste retour) en van 01.09.2021 t/m 31.10.2021 (laatste retour) geldig.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • €25 Administratiekosten Biedmee.be
  • Indien boeking voor 1 persoon: €150 supplement

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Exclusief reis- en annuleringsverzekering. Informeer bij je bank naar eventueel inbegrepen verzekeringen bij je kredietkaart.
  • Exclusief transfer luchthaven-hotel (en retour).
  • Meer bagage per persoon? zie 'Meer informatie'

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

De bemiddeling en afhandeling geschiedt door Biedmee.be. Na ontvangst van de waardebon zijn de bijzondere voorwaarden van Biedmee.be m.b.t. pakketreizen van toepassing (zie tabblad: 'Reserveren'). Je reis is gegarandeerd door Amlin Verzekeringen.

3* Hotel:

U verblijft in een 3* hotel op basis van half pension op een bestemming die oranje gekleurd is volgens de officiële richtlijnen van de overheid op https://www.info-coronavirus.be/nl/kleurcodes-per-land/

Transfer:

De transfer luchthaven-hotel (en retour) is niet inbegrepen in deze pakketreis. Je kan ons nadien steeds contacteren om deze bij te reserveren.

Benodigde reisdocumenten:

Geldige identiteitskaart

Vluchtschema:

Het vluchtschema en de luchtvaartmaatschappij verantwoordelijk voor het uitvoeren van de vluchten verschillen van vertrekdatum tot vertrekdatum. U kan ons steeds contacteren, alvorens een bod uit te brengen om meer informatie m.b.t. een specifieke vertrekdatum te bekomen.

Bagagekosten

Wanneer je meer bagage wil meenemen dan raden we je aan dat vooraf bij te boeken. Neem daarvoor contact op met de reisaanbieder (na betaling van de veiling). Die geeft je verdere betalingsinstructies. De kosten voor 15 kilo ruimbagage bedragen tussen de € 15,- en € 50,- per stuk, voor 20 kilo ruimbagage betaal je tussen de € 20,- en € 70,- per stuk, zowel te betalen voor de heenreis als voor de terugreis. Let op: Doe je dat op de luchthaven zelf, dan worden hoge kosten aangerekend.

Reserveren

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Hiermee kan u reserveren. Voor informatie over extra opties dient u, na ontvangst van uw voucher, rechtstreeks contact op te nemen met onze reisagenten.

Let op: Dit arrangement is geldig voor 1 persoon. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Op deze pakketreis zijn de bijzondere voorwaarden van Biedmee.be van toepassing:

Indien je na boeking deze pakketreis wenst te annuleren is er steeds een kost van 100% aan verbonden, ongeacht het tijdstip van annulering.

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Sommigen bestemmingen krijgen code oranje. Dit wil zeggen dat een COVID-test en een quarantaine niet verplicht zijn bij terugkeer in België.

Wel is het zo dat u uiteraard steeds moet voldoen aan de vereisten die het land van bestemming oplegt. Heel vaak gaat het over onderstaande maatregelen. Uiteraard geven wij u alle nodige info voor vertrek.

U bent verplicht een gezondheidsformulier invullen voor aankomst op de bestemming.

Ook een negatieve PCR test van minder dan 72 uur is verplicht

Passenger Locator Form Belgie

Vanaf 1 augustus 2020 is het voor Belgen verplicht om een Passenger Locator Form in te vullen. Dit formulier dient 48 uur voor thuiskomst digitaal te worden ingevuld. Op dit elektronisch formulier moet men het land aanduiden waar men zich bevindt alsook met wie men reist om het nadien te registreren bij de gezondheidsdiensten.

Uiteraard helpen wij u verder bij het voldoen van alle nodige formaliteiten