4 dagen in het heerlijke Rijndal bij de Lorelei - inclusief half pension (2 pers.)

199

Uw arrangement voor 2 personen:

  • Welkomstdrankje
  • 3 overnachtingen in een twee-persoonskamer
  • 3 x ontbijtbuffet
  • 3 x heerlijk 3 gangen menu
  • 1 x koffie met gebak
  • Huisdieren op sommige kamers toegestaan

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte 3 jaar geldig en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Seizoentoeslag in april, juni, juli, oktober: 1 x € 40,-; voor de maanden mei, augustus, september: 1 x € 60,- ter plaatse te betalen. (alleen van zondag tot vrijdag beschikbaar).

Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25- administratiekosten Biedmee.be
  • Seizoentoeslag in april, juni, juli, oktober: 1 x € 40,-; voor de maanden mei, augustus, september: 1 x € 60,- ter plaatse te betalen. (alleen van zondag tot vrijdag beschikbaar).

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Honden: € 7- per dag/hond

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Krone ***:

Het hotel restaurant Krone heeft in totaal 31 kamers. Daarvan zijn er in het hotel 22 twee-persoons- en 4 één-persoonskamers. In het Gästehaus zijn 2 twee-personenkamers, 2 appartementen en een vakantiewoning. De kamers zijn voorzien van een douche/wc, haardroger, tv, radio en telefoon. De meeste kamers beschikken over een balkon waarbij u een direct of zijdelings uitzicht op de Rijn heeft. Alle kamers zijn niet-rokerkamers. Het hotel beschikt over een lift.

Begin de dag met een uitgebreid, continentaal ontbijtbuffet met vele lekkere dingen. In het traditionele, gezellige restaurant, nabij de Rijn, kunt u genieten van talrijke culinaire gerechten. Een mooie gemetselde stenen muur met open haard, zorgt voor een gemoedelijke sfeer. Geniet van het vrije uitzicht op de Rijn vanaf het rijnterras. Terwijl u een kop koffie drinkt of iets aan het eten bent, kunt u de langsvarende schepen bekijken en van het pittoreske landschap genieten. Vanaf het rustige dakterras heeft u een prachtig uitzicht op de omliggende bergen.

Na een wandeling of een excursie kan u zich in de hotelsauna of in het solarium ontspannen. In samenwerking met een massagestudio biedt het hotel u verschillende massages aan.

Contactgegevens hotel:

Hotel Restaurant Krone
Rheinstraße 37
56348 Kestert/Rhein
Duitsland
Tel: +49(0) 6773 - 71 42
Website: http://www.krone-kestert.de/

Rhein:

In het Midden-Rijndal staat de wereldberoemde Loreleirots. De beperktheid van het dal, de ongetemde rivier en de geheimzinnige echo hebben waarschijnlijk geleid tot de legende van het blonde meisje op de rotsen. Langs de Rijn vindt u burchten, ruïnes, steden en verschillende soorten wijn. Het Midden-Rijndal is rijk aan afwisselende landschappen, vol opmerkelijke habitats en opmerkelijke culturele monumenten..

Tussen Bonn, Koblenz en Wiesbaden, vindt u de 320 km Rheinsteig. Dit is gelegen op de rechteroever van de Rijn op overwegend smalle paden en uitdagende wegen omhoog en omlaag, langs bossen, wijngaarden en met een spectaculair uitzicht.

De mogelijkheden voor een gevarieerde vakantie zijn onbeperkt – bijvoorbeeld een boottocht, fietstochten, cultuur, shopping in de dichtbij liggende steden Koblenz, Bonn, Rüdesheim, Wiesbaden, Mainz of Bad Ems.

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen waardebon per mail. De waardebon wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze waardebon kunt u contact opnemen met het desbetreffende aanbieder om een reservering te maken.