3 dagen uitwaaien en bijkomen aan de Belgische kust (2 personen)

89

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 2 overnachtingen in een twee-persoonskamer

Data

Dit arrangement kan geboekt worden tot 3 jaar na de uitgifte datum (afhankelijk van de beschikbaarheid). De waardebon is geldig gedurende de midweek, vanaf zondag en vertrekdag vrijdag en kan gebruikt worden in volgende periodes: april, mei, de eerste 2 weken van juni en de laatste 2 weken van september en de eerste week van oktober (niet tijdens feestweekends en Belgische schoolvakanties). Reserveren kan ten vroegste 4 weken voor aankomst.

Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Voor informatie over beschikbaarheden of extra opties dient u, na ontvangst van uw waardebon, contact op te nemen met de reservatie afdeling van Biedmee.be.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • €20 administratiekosten Biedmee.be
  • Toeristenbelasting 2,65€ per persoon per nacht

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Ontbijtbuffet kan bijgeboekt worden voor € 15,95,- per persoon per ontbijt

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Du Commerce ***:

Het hotel beschikt over 28 kamers met het veelzijdige comfort van nu: bad of douche en WC, telefoon, TV, safe, haardroger en koelkast. 

Even uitwaaien op het prachtige, uitgestrekte Noordzeestrand, kuieren langs de kade van de jachthaven van Blankenberge, een bezoekje brengen aan de kunststad Brugge: de ligging van Hotel Du Commerce laat iedereen toe om zichzelf een keer optimaal te verwennen.

Impressie:

Contactgegevens hotel:

Hotel Du Commerce
Weststraat 64
8370 Blankenberge
België
Tel: +32 (0) 50 42 95 35

Brugge:

De middeleeuwse stadskern werd in het jaar 2000 door de UNESCO tot wereld cultuur erfgoed verklaard In 2002 werd Brugge tot Europa´s Cultuurhoofdstad uitgeroepen.

Dit historische centrum is door wallen, waarop zich nog windmolens bevinden en grachten omgeven en is zeer goed bewaard gebleven.

Een bezoek aan deze prachtige stad mag natuurlijk niet op uw programma ontbreken.

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).