Geniet 3 dagen van het Zwarte Woud in een tophotel inclusief wijnproeverij, geldig tot 2024

179

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 3 dagen / 2 nachten in een tweepersoonskamer
  • Gratis update naar een tweepersoonskamer met balkon (afhankelijk van beschikbaarheid)
  • Ontbijt van het uitgebreide buffet
  • Een kleine wijnproeverij in het wijnhuis Renner Oberkirch
  • 1x KONUS-gastenkaart per persoon/verblijf voor tal van kortingen en gratis bus- en treinreizen door het hele Zwarte Woud
  • Een fles water op de kamer bij aankomst
  • Parkeren op de parkeerplaats van het hotel inbegrepen (afhankelijk van beschikbaarheid)
  • Gratis internet

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte geldig tot 28.07.2024 en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Niet geldig gedurende weekends in de periode mei-september.
Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25- administratiekosten Biedmee.be

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Single toeslag van 35€ per nacht

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Ringhotel Pflug ***

Het Ringhotel Pflug ligt in het centrum van Oberkirch in het Zwarte Woud en is gemakkelijk te bereiken via de snelweg A5. Straatsburg en de Rijn liggen niet ver van Oberkirch en zijn ideale bestemmingen voor uitstapjes. Het hotel heeft 34 gezellige kamers, uitgerust met internettoegang, satelliet-tv en meestal ruime balkons.

Daarnaast heeft uw kamer een eigen badkamer met haardroger. Parkeren bij het hotel is gratis (afhankelijk van beschikbaarheid) en het openbaar vervoer is gemakkelijk te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts ca. 200 m van het hotel.

Het heerlijke ontbijt van het huis scoort met verse producten uit de regio, heerlijke koffie en in het weekend zelfs met mousserende wijn.Ook het in-house restaurant serveert typische gerechten uit de regio en heerlijke wijnen (donderdag - maandag | dinsdag & woensdag zijn gesloten ).

Het charmante dorpje Oberkirch in het Zwarte Woud

De wijnstad Oberkirch ligt direct aan de Badense wijnroute. De warme, diepe oerrotsbodems zijn kenmerkend voor de wijnbouw, wat Oberkirch een landelijk onmiskenbaar imago geeft. Oberkirch geniet niet alleen een uitstekende reputatie in de wijn- en fruitteelt: fijne brandewijnen en likeuren van 891 schnapsstokerijen worden beschouwd als topproducten in de regio. Oberkirch is ook culinair een aanrader voor fijnproevers: de gastronomie verwent de smaakpapillen met specialiteiten uit de traditionele Badense keuken. De ruïnes van de Schauenburg uit de 11e eeuw, die in hun unieke pracht boven de stad uittorenen, zijn de moeite waard. Vanaf de Schauenburg is er een prachtig uitzicht over de stad en de Rijnvlakte tot aan Straatsburg. De historische binnenstad trekt aan met zijn pittoreske vakwerkhuizen en het Heimat- und Grimmelshausen Museum. Grimmelshausen is een belangrijk sleutelwoord in verband met Oberkirch: de barokke dichter schreef een van zijn beroemdste werken, "The Adventureous Simplicissimus", in de wijk Gaisbach in Oberkirch.

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen waardebon per mail. De waardebon wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze waardebon kunt u contact opnemen met de reservatie afdeling van Biedmee.be om een reservering te maken.