4 dagen Praag incl. ontbijt vanaf €189 (2 pers.) - geldig tot 2024

189

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 3 overnachtingen voor 2 personen in een comfortabele 2-persoonskamer
  • All-you-can-eat ontbijt
  • Waardebon is geldig in A&O Prague Rhea.
  • Max. 2 kinderen tot hun 17e verjaardag overnachten bijkomend gratis op een familiekamer (ontbijt is optioneel)

Data:

Dit aanbod is geldig tot 12.09.2024 en uiteraard zijn boekingen afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Waardebonnen kunnen op aanvraag gecombineerd worden.
Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 20- administratiekosten Biedmee.be
  • Verblijfstaks, ter plaatse te voldoen

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Van 7 tot 17 jaar betalen de 2 extra kinderen op de kamer €3,5 per ontbijt per dag. Kinderen jongeren dan 7 zijn gratis.

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

A&O-hotels

De in 2000 opgerichte A&O-hotels zijn voor prijsbewuste stedenreizigers al meer dan tien jaar de meest centraal gelegen en goedkoopste keuze in Aken, Berlijn, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Frankfurt, Graz, Hamburg, Karlsruhe, Keulen, Leipzig, Neurenberg, München, Praag, Weimar en Wenen. De innovatieve combinatie van hotel en hostel onder één dak biedt de klanten een grote keuze uit verschillende soorten kamers en heeft voor iedere beurs wat wils. A&O-hotels zijn daarom populair bij allerlei soorten klanten, van backpackers, alleenreizenden, gezinnen en zakenlieden tot groepen. Ze combineren modern ingerichte kamers met een centrale ligging tegen zeer eerlijke prijzen. Bij A&O vindt u in elke stad dezelfde standaard.
Via deze link vind je een lijst van alle A&O hotels waarvoor je deze waardebon kan gebruiken.

A&O Prague Rhea

Het A&O Prague Rhea is pas gerenoveerd en op 1 april 2018 geopend met frisse kleuren en moderne kamers. Het hotel ligt in de wijk Praag-Malešice, tegenover een park. Je slaapt in een tweepersoonskamer of familiekamer. In slechts 3 minuten loopt u naar het busstation en ook de tram is op loopafstand. Met het openbaar vervoer bent u gemakkelijk in het stadscentrum: verken de dromerige metropool en stop 's avonds bij de hotelbar. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche en haardroger. De jongste gasten kunnen zich uitleven in de Kids' Corner. Het ontbijtbuffet biedt u alles wat u nodig heeft om een ​​spannende dag in Praag te beginnen. Als u niet naar een van de vele restaurants van Praag wilt, kunt u voordelig uw eigen feestmaal bereiden in de gastenkeuken van het hotel.

Praag

Niet voor niets is Praag een van de meest populaire reisbestemmingen in Europa, want de Tsjechische hoofdstad is een van de oudste en grootste steden in Centraal-Europa, waarvan het millenniumoude stadsbeeld grotendeels bewaard is gebleven. Een reis naar Praag is alleen al de moeite waard voor een wandeling door de oude binnenstad van Praag, die nu op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Naast kleurrijke huisgevels, die dateren uit de romantische periode tot de gotische periode, zijn er tal van bezienswaardigheden op het Oude Stadsplein. De meest bekende zijn de Sint-Nicolaaskerk, het gemeentehuis en de astronomische klok van Praag. De Praagse Burcht, het grootste gesloten kasteelcomplex ter wereld met de Sint-Vituskathedraal, de kroningskerk van de Tsjechische koningen, torent al sinds de 9e eeuw uit op de Hradschin-heuvel. De wereldberoemde Karelsbrug en de talrijke zandstenen torens die de stad tot de "Gouden Stad" maken, zijn de herkenningspunten van de Moldavische metropool die het stadsbeeld bepalen. Na een sightseeingtour is het het beste om te ontspannen in een van de vele restaurants met internationale en regionale keuken en moderne, chique cafés op het Oude Stadsplein.

Contactgegevens hotel:

A&O Prague Rhea
V Úžlabině 19108 51 Prag
CZ-180 00 Praag, Czech Republic
email: booking@aohostels.com

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze voucher kunt u contact opnemen met Biedmee.be om een reservering te maken.