3 daagse Citytrip Valencia - verblijf in een 3* hotel met beoordeling 8/10 - inclusief vlucht - vertrek in okt - nov - dec - jan - dec

129

Uw arrangement voor 1 persoon (op basis van een tweepersoonskamer):

 • 3 dagen, 2 nachten in Hotel Villacarlos 3*** (beoordeling 8/10)
 • Vlucht heen en terug: Brussel/Charleroi - Valencia
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om een onbeperkt aantal extra vouchers aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan ingeruild worden op verschillende vertrekdata:
 • 05, 19, 26 oktober 2021
 • 16, 18, 21, 23, 25, 28, 30 november 2021
 • 09, 12, 14 december 2021
 • 09, 11, 13, 16, 18, 20, 25, 27 januari 2022
 • 01, 03, 08, 15, 22 februari 2022

Exclusieve (verplichte) kosten:

 • €25 Administratiekosten Biedmee.be
 • Toeristenbelasting, ter plaatse te voldoen
 • Indien boeking voor 1 persoon: €25 supplement per nacht

Exclusieve (optionele) kosten:

 • Exclusief reis- en annuleringsverzekering. Informeer bij je bank naar eventueel inbegrepen verzekeringen bij je kredietkaart.
 • Exclusief transfer luchthaven-hotel (en retour).
 • Extra bagage (zie Meer Informatie)

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

De bemiddeling en afhandeling geschiedt door Biedmee.be. Na ontvangst van de waardebon zijn de bijzondere voorwaarden van Biedmee.be m.b.t. pakketreizen van toepassing (zie tabblad: 'Reserveren'). Je reis is gegarandeerd door Amlin Verzekeringen.

3* Villacarlos Hotel

Villacarlos biedt gratis WiFi en ligt op een ideale locatie nabij de Stad van Kunst en Wetenschap in Valencia. Het hotel is 1,5 km verwijderd van het historisch centrum van de stad en biedt een goede busverbinding naar de haven en het strand.

De praktisch ingerichte kamers van het hotel zijn voorzien van airconditioning en bieden een kussenmenu. Het Villacarlos is ingericht met moderne kunst. Bij de 24-uursreceptie kunt u geld wisselen en fietsen huren.

De Turia Tuinen en het voetbalstadium Mestalla liggen beide vlak bij het hotel. Het metrostation Amistat bevindt zich op slechts 500 meter afstand. Het treinstation van Valencia is 2 km verderop.

Adres

Villacarlos Hotel ***
Avenida del Puerto, 60
Camins al Grau
46023 Valencia, Spanje

Transfer:

De transfer luchthaven-hotel (en retour) is niet inbegrepen in deze pakketreis. Je kan ons nadien steeds contacteren om deze bij te reserveren.

Benodigde reisdocumenten:

Geldige identiteitskaart

Vluchtschema:

Het vluchtschema en de luchtvaartmaatschappij verantwoordelijk voor het uitvoeren van de vluchten verschillen van vertrekdatum tot vertrekdatum. U kan ons steeds contacteren, alvorens een bod uit te brengen om meer informatie m.b.t. een specifieke vertrekdatum te bekomen.

Bagagekosten

Wanneer je meer bagage wil meenemen, raden we je aan dat vooraf bij te boeken. Neem daarvoor contact op met de reisaanbieder (na betaling van de veiling). Die geeft je verdere betalingsinstructies. De kosten voor 15 kilo ruimbagage bedragen tussen de € 15,- en € 50,- per stuk, voor 20 kilo ruimbagage betaal je tussen de € 20,- en € 70,- per stuk, zowel te betalen voor de heenreis als voor de terugreis. Let op: Doe je dat op de luchthaven zelf, dan worden hoge kosten aangerekend.

Valencia Bruist

Deze twee na grootste stad van Spanje staat niet alleen bekend om de sinaasappels en de paella, maar ook om bijvoorbeeld de honderd klokkentorens. Aangezien Valencia vanaf de zestiende eeuw uitgroeide tot een cultureel en universitair centrum, zijn tot op de dag van vandaag veel historische gebouwen in de oude stad bewaard gebleven.

Als liefhebber van cultuur kunt u uw hart ophalen! Het Plaza de Ayuntamiento is het levendige hart van de stad en daar staat ook het Museo de Historia. Van alle klokkentorens is de 68m hoge gotische toren van de Catedral de Santa María de Valencia de bekendste. Vanaf de toren heeft u een prachtig uitzicht over de stad. In de kathedraal vindt u veel kunstschatten. Andere belangrijke bezienswaardigheden zijn: het Stedelijk Museum, museum Les Fallas en het gemeentehuis. Ook het operagebouw is een architectonisch hoogstandje!

Even een dagje wat minder cultuur? Ga naar een van de twee stranden gaan die Valencia rijk is: het Malvarrosa of Arenasstrand. Of maak een heerlijke wandeling langs de boulevard! Valencia is een ideale stad om cultuur en strand te combineren.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan ingeruild worden op verschillende vertrekdata:
 • 05, 19, 26 oktober 2021
 • 16, 18, 21, 23, 25, 28, 30 november 2021
 • 09, 12, 14 december 2021
 • 09, 11, 13, 16, 18, 20, 25, 27 januari 2022
 • 01, 03, 08, 15, 22 februari 2022

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Hiermee kan u reserveren bij de aanbieder van dit arrangement. Voor informatie over extra opties dient u, na ontvangst van uw voucher, rechtstreeks contact op te nemen met onze reisagenten.

Let op: Dit arrangement is geldig voor 1 persoon. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Op deze pakketreis zijn de bijzondere voorwaarden van Biedmee.be van toepassing:

Indien je na boeking deze pakketreis wenst te annuleren is er steeds een kost van 100% aan verbonden, ongeacht het tijdstip van annulering.