2 dagen Shoppen in Maastricht - verblijf in een 3* hotel met beoordeling 8/10

29

Uw arrangement voor 1 persoon:

  • Verblijf in het 3* hotel Bastion Hotel Maastricht Centrum met beoordeling 8/10
  • 1 overnachting in een uniek hotel tweepersoonskamer met badkamer
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Data:

Deze waardebon kan dagelijks ingeruild worden tot 1 jaar na uitgifte van de waardebon, reserveren kan tot 2 maanden na uitgifte van de waardebon.

Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 20- administratiekosten Biedmee.be
  • Single supplement: 30€ per nacht
  • Verblijfstaks 2,5€ per kamer
  • Weekendtoeslag: 15 euro per persoon

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Bastion Hotel Maastricht Centrum met beoordeling 8/10:

Het Bastion Hotel Maastricht Centrum in het historische centrum van Maastricht biedt kamers met airconditioning, een ondergrondse parkeergarage en gratis WiFi. Het hotel ligt op slechts 750 meter van het Vrijthof en heeft een fitnesscentrum.

De kamers van het Bastion Hotel Maastricht Centrum zijn voorzien van een minibar en thee- en koffiefaciliteiten. U vindt er ook een bureau en een lcd-tv.

Het restaurant serveert internationale à-la-cartegerechten voor de lunch en het diner. Voor een drankje kunt u bij de bar terecht.

Het treinstation van Maastricht is te voet in minder dan 20 minuten te bereiken. U rijdt in 15 minuten naar Kasteel Valkenburg en de beroemde Fluweelengrot in het centrum van Valkenburg. Het outletcentrum Maasmechelen Village ligt op minder dan 25 minuten rijafstand.

Boschstraatkwartier is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in winkelen, vriendelijke mensen en cafés.

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze voucher kunt u de reservatie voor dit arrangement maken.

De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.