3 romantische dagen in een Venetiaanse villa, inclusief ontbijt (2pers.)

109

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer
  • 2 x heerlijk ontbijt
  • Gratis Wi-fi
  • Gratis gebruik van de fietsen van het hotel gedurende een halve dag
  • Gratis parking bij het hotel - op basis van beschikbaarheid
  • 1 x gratis toegang tot het casino van VenetIë
  • 3 x korting op de parking in de buurt van de ferry naar Venetië
  • Gratis kaart van Venetië

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte geldig tot 14.01.2023 en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Tijdens feestdagen en carnaval, kan er echter niet gereserveerd worden.

Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum. Meerdere waardebonnen kunnen gecombineerd worden.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25,- administratiekosten Biedmee.be

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Voor een reservatie tussen mei en oktober wordt een bijkomende kost van 45 € in rekening gebracht

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Villa Gasparini :

Het hotel beschikt over 15 kamers. Enkele kamers hebben een eigen toegang naar de tuin, de andere kamers komen uit in de centrale hal.

Alle kamers zijn elegant ingericht met historische stijlelementen. Het gewone comfort, zoals airconditioning en kluis hoeft u niet te missen. Alle kamers zijn niet-rokerkamers.

In de aantrekkelijke hal kunt u genieten van het ontbijt. De geur van koffie en koekjes laat de dag heerlijk beginnen.

Op het kleine terras in de tuin kunt u bij mooi weer genieten van een heerlijke bloemengeur of heerlijk ontspannen met een lekker glas Italiaanse wijn.

Door de renovatie van de villa door de eigenaar, architect Riccardo Gasparini werd de antieke en unieke architectuur nieuwe pracht toegekend. De herinrichting weerspiegelt de aandacht voor detail die werd gerealiseerd in het licht van het oorspronkelijke gebouw, waarbij ook aandacht aan het inbrengen van de moderne stijl werd besteed.

De Riviera del Brent is de ideale plaats voor liefhebbers van natuur, cultuur en geschiedenis. Romantische wandelingen door de voetgangerszone in het centrum van Dolo of langs de oever van de rivier Brenta maken uw verblijf perfect.

Impressie:

Contactgegevens hotel:

Hotel Villa Gasparini
Website: http://www.villagasparini.it/en/

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze voucher kunt u contact opnemen om een reservering te maken.