3 dagen naar het prachtige Venetië - verblijf in een 4* - inclusief ontbijt en vlucht!

115

Uw arrangement voor 1 persoon (op basis van een tweepersoonskamer):

 • 3 dagen, 2 nachten in 4* Hotel La Meridiana
 • Uitgebreid ontbijt
 • Vlucht heen en terug: Brussel/Charleroi - Venetië Treviso
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om een onbeperkt aantal extra vouchers aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan ingeruild worden op:
 • 20, 24 februari 2020
 • 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 17, 18, 20, 24 maart 2020

Alle data zijn uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Voor informatie over beschikbaarheden of extra opties dient u, na ontvangst van u voucher, contact op te nemen met onze reisagenten.

Exclusieve (verplichte) kosten:

 • €25 Administratiekosten Biedmee.be
 • Toeristenbelasting, ter plaatse te voldoen: €1,80pppn
 • Indien boeking voor 1 persoon: €20 supplement per nacht
 • Weekendtoeslag: 20 € per persoon

Exclusieve (optionele) kosten:

 • Exclusief reis- en annuleringsverzekering. Informeer bij je bank naar eventueel inbegrepen verzekeringen bij je kredietkaart.
 • Exclusief transfer luchthaven-hotel (en retour).
 • Extra bagage (zie Meer Informatie)

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

De bemiddeling en afhandeling geschiedt door Biedmee.be. Na ontvangst van de waardebon zijn de bijzondere voorwaarden van Biedmee.be m.b.t. pakketreizen van toepassing (zie tabblad: 'Reserveren'). Je reis is gegarandeerd door Amlin Verzekeringen.

4 * Hotel La Meridiana:

Het hotel is gelegen in een omgeving doordrenkt van geschiedenis en rijk aan kunst. Hotel La Meridiana biedt gemakkelijk verbinding naar de mooiste plaatsen in Veneto, Padua, Venetië en Treviso. De kamers zijn ruim en vriendelijk. In het restaurant I`ll Doge kunt u genieten van heerlijke specialiteiten uit de nationale en Venetiaanse keuken met biologische en vegetarische producten.

Venetië is een van de meest interessante en mooie plekken op de wereld. De lagunestad trekt ieder jaar vele toeristen aan en heeft ondanks het verval haar romantiscdhe charme behouden. Er zijn veel dingen te zien zoals het beroemde Marcus plein - Piazza San Marco, het Dogenpaleis, klokkentoren, Scuola Grande di San Rocco, de Joodse gettowijk en veel meer. Wanneer kom jij naar Venetië?

Contactgegevens hotel:

Hotel La Meridiana
Via Terraglio, 23
31021 Mogliano Veneto
Italië
+39 041 5901100

Transfer:

De transfer luchthaven-hotel (en retour) is niet inbegrepen in deze pakketreis. Je kan ons nadien steeds contacteren om deze bij te reserveren.

Benodigde reisdocumenten:

Geldige identiteitskaart

Vluchtschema:

Het vluchtschema en de luchtvaartmaatschappij verantwoordelijk voor het uitvoeren van de vluchten verschillen van vertrekdatum tot vertrekdatum. U kan ons steeds contacteren, alvorens een bod uit te brengen om meer informatie m.b.t. een specifieke vertrekdatum te bekomen.

Bagagekosten:

Wanneer je meer bagage wil meenemen, raden we je aan dat vooraf bij te boeken. Neem daarvoor contact op met ons (na betaling van de veiling). Dan geven we je verdere betalingsinstructies. De kosten voor 15 kilo ruimbagage bedragen tussen de € 15,- en € 50,- per stuk, voor 20 kilo ruimbagage betaal je tussen de € 20,- en € 70,- per stuk, zowel te betalen voor de heenreis als voor de terugreis. Let op: Doe je dat op de luchthaven zelf, dan worden hoge kosten aangerekend.

Deze waardebon kan ingeruild voor een verblijf met vertrek op:

 • 20, 24 februari 2020
 • 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 17, 18, 20, 24 maart 2020

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Hiermee kan u reserveren.

Let op: Dit arrangement is geldig voor 1 persoon. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Op deze pakketreis zijn de bijzondere voorwaarden van Biedmee.be van toepassing:

Indien je na boeking deze pakketreis wenst te annuleren is er steeds een kost van 100% aan verbonden, ongeacht het tijdstip van annulering.