3 daagse citytrip naar de "roze stad" Toulouse, verblijf in een 4* hotel (2personen)

149

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 3 dagen / 2 nachten in een comfortabele 2 persoonskamer
  • 2 x heerlijk Frans ontbijtbuffet
  • Gratis internet
  • Gratis water

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte geldig tot 16.02.2021. De aankomst is steeds op vrijdag of zaterdag, vertrek ten laatste op maandag. Tijdens de Franse vakantieperiodes is een dagelijkse aankomst mogelijk. Niet geldig op feestdagen en tijdens beurzen/evenementen. Waardebonnen zijn combineerbaar.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25,- administratiekosten Biedmee.be
  • Toeristen belasting (ter plaatse te betalen)

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Best Western Innès ****

Wees een gast in een hotel vol charme en levensvreugde. Het Hotel Best Western Innès verwelkomt u in een moderne en warme stijl in het centrum van deze roze stad. Het ontwerp van het huis maakt indruk met zijn sfeervolle houten vloer, metselwerk en materialen zoals koper, leer en fluweel.

Je slaapt in de gezellige tweepersoonskamer van de standaardcategorie met jungle-thema, waarin je kunt ontspannen en de veelbewogen dagen kunt doornemen. Hier voelt u zich thuis: help uzelf van het verfrissende vitaminewater van de dag in de lobby van 14.00 tot 23.00 uur en laat u verwennen door het vriendelijke personeel.

Toulous:

U bent slechts een paar minuten lopen van het Capitole. De huidige zetel van het stadhuis en het nationale theater zijn zeker een bezoek waard. Bewonder de pilaren gemaakt van de beroemde roze baksteen en bezoek de historische zalen die elke 1e zondag van de maand hun deuren openen.

De basiliek van Saint-Sernin, de grootste romantische kerk in het westen, is ook betoverend. In de oude binnenstad van Toulouse kunt u wandelen en de statige herenhuizen voor u laten werken. Natuurlijk mag het UNESCO-werelderfgoed Canal du Midi niet worden gemist tijdens uw bezoek: het "Kanaal van het Zuiden" verbindt Toulouse met de Middellandse Zee en nodigt u uit voor prachtige wandelingen. Er zijn tal van groene ruimtes langs de rivier de Garonne om te ontspannen en te picknicken. Veel plezier in de prachtige stad Toulouse

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Hiermee kan u reserveren bij de aanbieder van dit arrangement.