3 dagen Frankfurt incl. ontbijt vanaf €79 (2 pers.)

79

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 2 overnachtingen voor 2 personen in een comfortabele 2-persoonskamer
  • All-you-can-eat ontbijt
  • Waardebon is geldig in één van de A&O Hotels
  • Max. 2 kinderen tot hun 17e verjaardag overnachten bijkomend gratis op een familiekamer. Ontbijt aan 50 % korting.

Data:

Dit aanbod is na datum uitgifte geldig tot 05/10/2022 en uiteraard zijn boekingen afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Waardebonnen kunnen op aanvraag gecombineerd worden.
Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum. Periodes waarin grote evenementen plaatsen zijn uitgesloten voor boeking.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 15- administratiekosten Biedmee.be

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Toeristenbelasting (ter plaatse te voldoen)

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

A&O-hotels

De in 2000 opgerichte A&O-hotels zijn voor prijsbewuste stedenreizigers al meer dan tien jaar de meest centraal gelegen en goedkoopste keuze in Aken, Berlijn, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Frankfurt, Graz, Hamburg, Karlsruhe, Keulen, Leipzig, Neurenberg, München, Praag, Weimar en Wenen. De innovatieve combinatie van hotel en hostel onder één dak biedt de klanten een grote keuze uit verschillende soorten kamers en heeft voor iedere beurs wat wils. A&O-hotels zijn daarom populair bij allerlei soorten klanten, van backpackers, alleenreizenden, gezinnen en zakenlieden tot groepen. Ze combineren modern ingerichte kamers met een centrale ligging tegen zeer eerlijke prijzen. Bij A&O vindt u in elke stad dezelfde standaard.
Via deze link vind je een lijst van alle A&O hotels waarvoor je deze waardebon kan gebruiken.

A&O Frankfurt Galluswarte

We verheugen ons erop u te mogen verwelkomen in het A&O in het overweldigende “Chicago” aan de Main! Het A&O Frankfurt heeft een eersteklasligging voor iedereen die beroepsmatig of privé in de stad is. Met maar één kilometer naar het centraal station of de jaarbeurs is het ideaal bereikbaar met het openbaar vervoer. De sneltram naar tramstation Galluswarte brengt u tot voor onze huisdeur. Gasten die met de auto komen, kunnen die bij ons op de A&O-parkeerplaats parkeren. Het A&O Frankfurt Galluswarte (Messe) biedt zijn gasten bij zo´n fantastische skyline natuurlijk zelf ook een belevenis op niveau! De SkyBar op het dak van het ho(s)tel laat de glorie overdag en het lichtspektakel bij nacht goed tot zijn recht komen. En dat onder het genot van een mixdrankje in de gezellige hostelambiance, in gezelschap van mensen uit landen van over de hele wereld!

Contactgegevens hotel:

A&O Hotel Frankfurt Galluswarte
Mainzer Landstraße 226-230
60327 Frankfurt, Deutschland
email: booking@aohostels.com

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze voucher kunt u contact opnemen met Biedmee.be om een reservering te maken.