3 dagen Hamburg incl. ontbijt vanaf €99 (2 pers.)

99

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 2 overnachtingen voor 2 personen in een comfortabele 2-persoonskamer
  • All-you-can-eat ontbijt
  • Waardebon is geldig in A&O Hamburg City (Spaldingstraße 160, 20097 Hamburg), A&O Hamburg Hammer Kirche (Hammer Landstraße 170, 20537 Hamburg), A&O Hamburg Reeperbahn (Reeperbahn 154, 20359 Hamburg) of A&O Hamburg Hauptbahnhof (Amsinckstraße 2-10, 20097 Hamburg)
  • Max. 2 kinderen tot hun 17e verjaardag overnachten bijkomend gratis op een familiekamer
  • Gratis internet

Data:

Dit aanbod is na datum uitgifte geldig tot 26.07.2023 en uiteraard zijn boekingen afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Niet geldig tijdens grote evenement. Waardebonnen kunnen op aanvraag gecombineerd worden.
Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 20- administratiekosten Biedmee.be
  • Toeristenbelasting (ter plaatste te voldoen

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Van 6 tot tot 17 jaar betalen de 2 extra kinderen op de kamer €3,50 per ontbijt. Kinderen jongeren dan 6 zijn gratis.

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Kies uit vier A & O hotels in Hamburg:

A & O Hamburg City

Adres: Spaldingstrasse 160, 20097 Hamburg

De A&O Hamburg City is zeer centraal gelegen op loopafstand van het stadscentrum en het centraal station van Hamburg. De A&O bevindt zich al in de lobby met een internationale sfeer - of u nu een drankje aan de hotelbar of een spelletje pool wilt spelen. Het eigen dakterras van het hotel met een uniek uitzicht over de daken van de Hanzestad is het speciale hoogtepunt van het hotel.

A & O Hamburg Hamerkerk

Adres: Hammer Landstraße 170, 20537 Hamburg

De A & O Hamburg Hamerkerk is rustig, maar perfect verbonden in het oostelijke deel van de Hanzestad. In 5 minuten bereikt u de metro en in de directe omgeving ligt het Hammerpark met veel ruimte om te ontspannen. De A & O is de kleinste van de huizen in Hamburg en biedt een gezellig contrast met de drukte op Reeperbahn en co. Gezinnen zijn hier in goede handen - net als in de andere A & O's slapen met hun tegoedbon 2 kinderen tot 12 jaar gratis bij u in de familiekamer.

A & O Hamburg Centraal Station

Adres: Amsinckstraße 2-10, 20097 Hamburg

Waar voorheen goederen van over de hele wereld werden opgeslagen, is vandaag de A & O Hamburg Hauptbahnhof. Het A & O Hotel ligt in de buurt van de beroemde Speicherstadt en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer naar het centraal station. Als u zeer flexibel wilt zijn, kunt u ook een fiets direct bij het hotel huren (tegen betaling). Natuurlijk, gebruik van wifi en het heerlijke ontbijt evenals de andere A & O's van deze voucher inbegrepen.

A & O Hamburg Reeperbahn

Adres: Reeperbahn 154, 20359 Hamburg

Zelfs vandaag de dag straalt het traditionele gebouw van de A & O Hamburg Reeperbahn een iconische sfeer uit met meer dan 80 jaar geschiedenis op de Kiez - waarschijnlijk de meest legendarische feestmijl in Duitsland. Dankzij de centrale ligging bereikt u gemakkelijk de belangrijkste hotspots van de stad in slechts enkele minuten. Na een lange Reeperbahn-nacht zijn de knusse bedden in de tweepersoonskamers van het huis precies goed. De volgende ochtend staat het ontbijtbuffet voor u klaar.

Hamburg

Waar denk je als eerste aan wanneer je aan Hamburg denkt? Waarschijnlijk de prachtige locatie aan de Elbe en Alster, de drukte in het uitgaanscentrum van St. Pauli, onvergetelijke muziek- en theateravonden op de grote en kleine podia van de stad, de Michel of de levendige haven.

Het 1200 jaar oude Hamburg wordt gewaardeerd door zowel straatbezoekers als cultuurliefhebbers. Omdat tussen traditionele kantoorgebouwen en gerenommeerde theaters de nieuwste trends in de Hanzestad altijd aanslaan. De Hanzestad is de muzikale metropool nummer 1 van Duitsland. Tickets maar je kunt beter vooraf bestellen! En: de Hamburgers zijn er trots op een meer in het hart van de stad te hebben, op slechts een steenworp afstand van de Opera, de Kunsthalle, het Rathaus en de beurs. Ze zijn ervan overtuigd dat ze in een van de mooiste steden ter wereld wonen. Overtuig uzelf ervan!

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze voucher kunt u contact opnemen met Biedmee.be om een reservering te maken.