2 dagen genieten van de kerstsfeer in Aken - verblijf in een 4* hotel met beoordeling 8/10

29

Uw arrangement voor 1 persoon:

  • Verblijf in het 4* hotel Leonardo Aken met beoordeling 8/10 (of gelijkwaardig hotel)
  • 1 overnachting in een tweepersoonskamer met badkamer
  • Gratis toegang tot de kerstmarkt van Aken
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Data:

Dit aanbod is geldig voor een dagelijkse aankomst tussen 19. november en 23. december 2021. Uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder).

Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 20- administratiekosten Biedmee.be
  • Single supplement: 30€ per nacht
  • Verblijfstaks 2,5€ per kamer
  • Weekendtoeslag van 10 euro per persoon

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Leonardo Aken **** (beoordeling 8/10):

Dit 4-sterrenhotel ligt in het historische kuuroord Aken, dicht bij de snelweg A4. Leonardo Hotel Aachen biedt goede verbindingen met het openbaar vervoer naar het stadscentrum en het ICE-treinstation.

Leonardo Hotel Aachen beschikt over ruime kamers met modern meubilair, een 32" flatscreen HD-tv en een eigen badkamer. Op verzoek kunt u gebruikmaken van WiFi.

Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet. 's Avonds kunt u genieten van heerlijke maaltijden in het restaurant Primavera. Ontspan met een verfrissend drankje op het terras. U bent van harte welkom om gebruik te maken van de ​​kleine fitnessruimte van het hotel.

Kerstmarkt Aken

Ieder jaar opnieuw tijdens de periode voor kerstmis veranderen de pleinen en steegjes in de omgeving van het Akense stadhuis in een sfeervol paradijs van schitterende lichtjes en prachtige kleuren, feestelijke klanken en aangename geuren.

Het uitgebreide aanbod aan mooie en originele, degelijke en kostbare voorwerpen laat kleine en grote hartenwensen in vervulling gaan. Geen wonder dus, dat de Akense kerstmarkt voor alle inwoners en fans van Aken al lang een absolute “must” is geworden.

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze voucher kunt u de reservatie voor dit arrangement maken.

De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.