3 dagen genieten in een designhotel in Luik, België, 2 pers. incl. ontbijt

129

Uw arrangement voor 2 personen:

  • Belgische chocolade bij aankomst op uw kamer
  • 2 nachten in een 2 persoons comfortkamer
  • 2 maal een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 kind tot 12 jaar gratis in de kamer van de ouders
  • 1 fles mineraalwater op de kamer
  • 1 stadsplan
  • Gratis internet bij de receptie van het hotel

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte geldig tot 03.01.2021 en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder).
Voor informatie over beschikbaarheden of extra opties dient u, na ontvangst van u voucher, rechtstreeks contact op te nemen met het hotel.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25- administratiekosten Biedmee.be
  • Toeristenbelasting van € 2- per kamer per nacht, ter plaatse te voldoen

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Husa de la Couronne ***

Het hotel Husa de la Couronne biedt u 77 rustige, comfortable kamers met zachte kleuren en Italiaans design. Alle kamers beschikken over een airconditioning, telefoon, flat-tv, kabel-tv, kluis en een haardroger.

Iedere dag van 7 tot 10 uur wordt in de design-ontbijtzaal een zorgvuldig bereid, warm en koud ontbijtbuffet geserveerd. Er staat u een grote keuze van verse producten, inclusief zelfgemaakte tortilla, chocoladecake, gerookte zalm, roereieren, spek en bonen, vers brood, vers fruit, sapjes, koffie en thee ter beschikking.

Een moderne designerbar, direct naast de receptie, is de ideale plek om op welke tijd dan ook de dorst te stillen.

Contactgegevens hotel:

Hotel Husa de la Couronne ***
Place des Guillemins, 11, 4000 Luik,
Tel: +32 4 340 30 00
website: http://www.hotelhusadelacouronne.be/

Luik

Luik is één van de culturele centra van België, gelegen dichtbij de steden Maastricht in Nederland en Aachen in Duitsland. Geniet de sfeer van deze mooie stad. Wandel door de straatjes en ontdek de bezienswaardigheden, zoals o.a. het station Lüttich-Guillemins (direct bij het hotel), de kerken Saint-Barthélemy, Saint-Denis, Saint-Paul en Saint-Martin, het stadhuis, de Place Saint-Lambert, het museumcomplex Grand Curtius, en en en …Er is zo veel te ontdekken!

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het email adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).