2 dagen shoppen en gastronomisch genieten in Brugge - verblijf in een 4* hotel met beoordeling 8/10

29

Uw arrangement voor 1 persoon:

  • Verblijf in het 4* hotel Velotel met beoordeling 8/10
  • 1 overnachting in een tweepersoonskamer met badkamer
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan dagelijks ingeruild worden tot 1 jaar na uitgifte van de waardebon, reserveren kan tot 2 maanden na uitgifte van de waardebon.Niet geldig op feestdagen en tijdens de kerstperiode.

Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 20- administratiekosten Biedmee.be
  • Single supplement: 30€ per nacht
  • Verblijfstaks 2,5€ per kamer

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Weekendtoeslag van 10 euro p.p.

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Velotel 4****

Hotel Velotel ligt net buiten de binnenstad van Brugge en op 2 km van de Grote Markt en het Belfort. Het biedt ruime accommodaties met gratis WiFi, een eigen fitnesscentrum en gratis eigen parkeergelegenheid.

De kamers van Hotel Velotel hebben parketvloeren, een televisie, een bureau, een kluisje en een eigen badkamer met een douche boven een bad.

Bar en restaurant “Ter Poele” beschikt in de zomer over een terras en serveert klassieke Belgische en Franse gerechten. U kunt dagelijks genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met onder andere roerei, spek en een verscheidenheid aan broodjes.

Het hotel wordt omgeven door haar groene park, waar u in alle rust de krant kunt lezen of een wandeling kunt maken. U kunt gebruikmaken van een computer. Het hotel verhuurt ook fietsen.

Het charmante stadscentrum van Brugge ligt op 3 km afstand. Achter het hotel vindt u een bushalte met rechtstreekse verbindingen naar het stadscentrum en het centraal station van Brugge. Het hotel kan u kortingsbonnen geven voor de taxi.

Adres

Hotel Velotel 4****
Handboogstraat 1
8000 Brugge

Shoppen in Brugge:

Ben je verslingerd aan shoppen? Pik je bovendien al winkelend ook graag een portie cultuur of een gezellig etentje mee? Dan moet je beslist een bezoekje aan Brugge brengen. Deze charmante, eeuwenoude stad biedt zijn bezoekers niet enkel een waaier aan trendy boetieks, charmante winkeltjes en internationale winkelketens, maar ook de mogelijkheid om gastronomisch te genieten en tussendoor de stad op cultureel vlak te ontdekken.

Nergens vind je een uitgebreider shoppingaanbod dan in Brugge. De stad grossiert in bijzondere shops die net iets meer hebben. Parels die je keer op keer verrassen met een uitgekiend en origineel concept.

Een harmonieuze melange van creatieve, hippe nieuwkomers en gevestigde klassiekers. Eén ding hebben ze gemeenschappelijk: passie!

Brugge is tevens de stad van baanbrekend vakmanschap. Bezoek de ateliers en shops met het label "Handmade in Brugge" en koop er dat unieke, handgemaakte eindejaarsgeschenk. De diverse Brugse makers vind je op het stadsplan van Handmade in Brugge, gratis te verkrijgen in de infokantoren en bij de Brugse makers zelf in de binnenstad.

Ook elke deelgemeente beschikt over een divers aanbod aan kwaliteitsvolle winkels en speciaalzaken. Een omwegje zeker waard!

Gastronomisch genieten

Zin om je even te verwarmen tussen het shoppen door? Stap dan zeker binnen in één van de vele coffeebars, bruine kroegen, verfijnde bistro's en gastronomische restaurants. Nergens ter wereld liggen zo veel sterrenrestaurants geconcentreerd in en rond een stad. Brugge is dé plek om culinair te genieten van Belgisch toptalent. Een overzicht van alle te bezoeken culi-adresjes en extra informatie vind je op www.visitbruges.be.

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze voucher kunt u de reservatie voor dit arrangement maken.

De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.