2 dagen genieten van de kerstsfeer in Brugge - verblijf in een 4* hotel met beoordeling 8/10

39

Uw arrangement voor 1 persoon:

  • Verblijf in het 4* hotel Velotel met beoordeling 8/10 (of gelijkwaardig hotel)
  • 1 overnachting in een tweepersoonskamer met badkamer
  • Gratis toegang tot de kerstmarkt van Brugge
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Data:

Dit aanbod is geldig voor een dagelijkse aankomst tussen 26 november en 9 januari 2022. Uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder).

Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 20- administratiekosten Biedmee.be
  • Single supplement: 30€ per nacht
  • Verblijfstaks 2,5€ per kamer

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Ontbijt: 10 euro per persoon
  • Weekend toeslag 15 € per persoon

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Velotel 4****

Hotel Velotel ligt net buiten de binnenstad van Brugge en op 2 km van de Grote Markt en het Belfort. Het biedt ruime accommodaties met gratis WiFi, een eigen fitnesscentrum en gratis eigen parkeergelegenheid.

De kamers van Hotel Velotel hebben parketvloeren, een televisie, een bureau, een kluisje en een eigen badkamer met een douche boven een bad.

Bar en restaurant “Ter Poele” beschikt in de zomer over een terras en serveert klassieke Belgische en Franse gerechten. U kunt dagelijks genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met onder andere roerei, spek en een verscheidenheid aan broodjes.

Het hotel wordt omgeven door haar groene park, waar u in alle rust de krant kunt lezen of een wandeling kunt maken. U kunt gebruikmaken van een computer. Het hotel verhuurt ook fietsen.

Het charmante stadscentrum van Brugge ligt op 3 km afstand. Achter het hotel vindt u een bushalte met rechtstreekse verbindingen naar het stadscentrum en het centraal station van Brugge. Het hotel kan u kortingsbonnen geven voor de taxi.

Adres

Hotel Velotel 4****
Handboogstraat 1
8000 Brugge

Wintermarkt Brugge:

De Wintermarkt van Brugge is een niet te missen evenement. De hele binnenstad is dan prachtig verlicht, en er zijn idyllische marktkraampjes met een zeer gevarieerd aanbod: leuke kerstcadeautjes, feestartikelen, warme wijn, lekkere hapjes en een prachtige verlichte ijspiste op de grote markt.

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze voucher kunt u de reservatie voor dit arrangement maken.

De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.