2 dagen genieten van de kerstsfeer in Antwerpen - verblijf in een 3* hotel met beoordeling 8/10

29

Uw arrangement voor 1 persoon:

  • Verblijf in het 3* Tulip Inn Antwerpen hotel met beoordeling 8/10
  • 1 overnachting in een tweepersoonskamer met badkamer
  • Gratis toegang tot de kerstmarkten van Antwerpen
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Data:

Dit aanbod is geldig voor een dagelijkse aankomst tussen 4 december 2021 en 9 januari 2022. Uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder).

Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 20- administratiekosten Biedmee.be
  • Single supplement: 30€ per nacht
  • Verblijfstaks 2,5€ per kamer

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enig

    e eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Tulip Inn Antwerpen hotel 3***

Het Tulip Inn Antwerpen ligt net buiten de ringweg R1, op 8 minuten rijden van het stadscentrum en op 5 minuten rijden van de internationale luchthaven van Antwerpen. Het hotel beschikt over gratis privéparkeergelegenheid en u kunt in alle ruimtes gebruikmaken van WiFi.

De kamers zijn voorzien van houten vloeren, een flatscreen-tv, een bureau en een eigen badkamer met een inloopdouche. Er zijn ook kamers beschikbaar voor gasten met een lichamelijke beperking.

Het hotel verzorgt elke ochtend een gezond ontbijtbuffet. Het restaurant biedt een buffet met voorgerechten. Voor het hoofdgerecht hebt u de keuze uit een aantal seizoensgebonden gerechten. In de zomer zijn het terras en de bar leuke plekken om te genieten van een drankje.

De accommodatie bevindt zich op slechts 1 minuutje wandelen van de tramhalte Groenenhoek. Daarvandaan reist u met tramlijnen 9 en 11 rechtstreeks naar het stadscentrum. Het is 5 km naar de Grote Markt, met het stadhuis en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal.

Adres

Potvlietlaan 2, Berchem, 2600 Antwerpen, België

Kerstmarkt Antwerpen:

Een negentigtal standhouders op de kerstmarkt bieden een mix van ambachtelijke producten en originele hebbedingetjes aan. De kramen vormen een slinger van de Groenplaats over de Grote Markt naar het Steenplein. De kerstmarkt is dé plaats om iets te eten en te drinken. Van traditionele winterlekkernijen als glühwein, smoutebollen en spekpatatjes tot vegetarische en exotische gerechten. Er is voor elke lekkerbek wat wils. Je vindt er ook originele kerstgeschenken zoals juwelen, ambachtelijke honing, sfeerverlichting, ...

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze voucher kunt u de reservatie voor dit arrangement maken.

De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.