2 dagen shoppen in Hasselt - verblijf in een 3* hotel met beoordeling 8/10 - inclusief ontbijt

35

Uw arrangement voor 1 persoon:

  • Verblijf in het 3* hotel Holiday Inn Express Hasselt met beoordeling 8/10
  • 1 overnachting in een tweepersoonskamer met badkamer
  • Heerlijk ontbijtbuffet
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan dagelijks ingeruild worden tot 1 jaar na uitgifte van de waardebon, reserveren kan tot 2 maanden na uitgifte van de waardebon.

Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 20- administratiekosten Biedmee.be
  • Single supplement: 30€ per nacht
  • Verblijfstaks 2,5€ per kamer
  • Weekend toeslag: 20 euro per kamer

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Holiday Inn Express Hasselt ***

Dit comfortabele hotel ligt aan de Groene Boulevard in Hasselt en biedt vele verschillende, elegante kamers en een gezellige bar. U kunt ontspannen in de Great Room van de lobby.

De Holiday Inn Express Hasselt biedt u een smaakvolle uitvalsbasis in het hart van het charmante Hasselt. Geniet van een drankje in de Great Room, die een gezellige sfeer in het midden van het hotel biedt.

Vanuit deze handige locatie kunt u gemakkelijk door de stad wandelen om de belangrijkste bezienswaardigheden te bekijken. Daarnaast kunt u tevens gebruikmaken van het openbaar vervoer of de stadsfietsen, die beide gratis beschikbaar zijn.

Op slechts 200 meter van het hotel worden heerlijke gerechten geserveerd in restaurant Cattum, dat onderdeel is van het partnerhotel Holiday Inn Hasselt.

Shoppen Hasselt:

Een stad als Hasselt verlaat je nooit met lege handen. Flaneer langs etalages, snuffel in exclusieve boetieks en ontdek de nieuwste trends. De ideale bestemming voor een 'shop till you drop'-dag!

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze voucher kunt u de reservatie voor dit arrangement maken.

De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.