2 dagen shoppen in Gent - verblijf in een 3* hotel met beoordeling 8/10 - Veelzijdig Plezant

29

Uw arrangement voor 1 persoon:

  • Verblijf in het 3* Hotel Holiday Inn Gent Expo, met beoordeling 8/10
  • 1 overnachting in een tweepersoonskamer met badkamer
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan dagelijks ingeruild worden tot 1 jaar na uitgifte van de waardebon, reserveren kan tot 2 maanden na uitgifte van de waardebon.

Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 20- administratiekosten Biedmee.be
  • Single supplement: 30€ per nacht
  • Verblijfstaks 2,5€ per kamer

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Holiday Inn Gent Expo ***

Het Holiday Inn Gent Expo ligt op een gunstige locatie naast Flanders Expo en Ikea. Het hotel is geheel voorzien van gratis WiFi en vast internet en heeft een restaurant, een bar en een fitnessruimte.

Alle kamers beschikken over een eigen badkamer. Verder is iedere unit uitgerust met een bureau, een tv, een radio en een telefoon.

Het Atrium Restaurant heeft een moderne menukaart en combineert lichte, verfijnde maaltijden met creatieve, Belgische gerechten. In de Atrium bar kunt u genieten van diverse exclusieve wijnen en een verscheidenheid aan beroemde Belgische bieren.

Het Holiday Inn Gent Expo bevindt zich op 100 meter van een tramhalte waar elke 10 minuten een tram naar de historische binnenstad van Gent stopt. Het hotel is makkelijk met de auto bereikbaar via de snelwegen E40, E17 en A17.

Shoppen Gent:

Het hart van shopaholics slaat hier ongetwijfeld op volle toeren. Haal je hartje op in de kleurrijke winkelbuurten van Gent.

De Langemunt en de Veldstraat zijn van oudsher dé winkelstraten van Gent met vestigingen van grote en kleine winkelketens. Meer rust vind je in Onderbergen, een aangename en stijlvolle winkelstraat, evenwijdig met de Veldstraat. Kuier eens door de steegjes van de Baudelostraat, Oudburg en de Serpentstraat in de onmiddellijke buurt van de Vrijdagmarkt, je ontdekt er een schat aan boetiekjes.

Volg je gewoon je neus, je ogen, je oren, want in Gent valt achter elke hoek wel wat te ontdekken en de mooiste ‘souvenirs’ zijn die, die je toevallig vond in een verborgen plooi van de stad, niet?

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze voucher kunt u de reservatie voor dit arrangement maken.

De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.