2 dagen genieten van de kerstsfeer in Gent - verblijf in een hotel met beoordeling 8,5/10

29

Uw arrangement voor 1 persoon:

  • Verblijf in het Hotel Monasterium PoortAckere met beoordeling 8,5/10
  • 1 overnachting in een tweepersoonskamer met badkamer
  • Gratis toegang tot de Gentse Winterfeesten
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Data:

Dit aanbod is geldig voor een dagelijkse aankomst tussen 9 en 31 december. Uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder).

Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 20- administratiekosten Biedmee.be
  • Single supplement: 30€ per nacht
  • Verblijfstaks 2,5€ per kamer

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Ontbijt: 10 euro per persoon
  • Weekend toeslag 15 € per persoon

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Monasterium PoortAckere

Hotel Monasterium PoortAckere is gevestigd in een voormalig neogotisch klooster in het historische centrum van Gent. Het beschikt over kamers met gratis WiFi, een groene binnenplaats en een bar. U kunt er fietsen huren om de omgeving te verkennen.

De klassiek ingerichte kamers van Hotel Monasterium PoortAckere hebben een zithoek met een tv en zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten. Ze beschikken over een eigen badkamer met een bad of een douche en een haardroger.

Het ontbijt wordt elke dag geserveerd in de gemeenschappelijke eetkamer of op de binnenplaats. Drankjes en hapjes zijn verkrijgbaar in de bar van de accommodatie. Er is ook een grote verscheidenheid aan restaurants en cafés in de buurt van het hotel.

Het hotel bevindt zich op 1 km van het plein Vrijdagmarkt, op 10 minuten lopen van het stadhuis van Gent en op 8 minuten rijden van het treinstation Gent-Sint-Pieters.

Adres

Hotel Monasterium PoortAckere met beoordeling 8,5/10
Oude Houtlei 56, Elisabethbegijnhof-Papegaai, 9000 Gent, België –

Gentse Winterfeesten:

De Gentse Winterfeesten zijn terug te vinden in de Gentse binnenstad. Meer bepaald op de Korenmarkt, E. Braunplein, het Sint-Baafsplein en sinds vorig jaar ook op het Sint-Veerleplein. Op deze pleinen vinden er tal van magische evenementen en activiteiten plaats die echt magisch zijn.

De Gentse binnenstad wordt een winterwonderland met een ijspiste onder de Stadshal. Vanuit het reuzenrad kun je Gent vanuit de hoogte bewonderen.

Er is een kerstmarkt met internationale standhouders en het Gravensteen wordt een winterwonderkasteel, een onweerstaanbaar theater van de geschiedenis in feeërieke kerstsfeer.

De Sint-Niklaaskerk wordt een magische ijswereld waar de kerstman audiëntie houdt.

Voor een vintage kerstbeleving moet je op het Sint-Veerleplein zijn. Hier ga je terug naar de jaren ‘20. Er is een kleine antieke paardenmolen en een carrouseltent van 1926 met familiebar. ’s Avonds kun je meezingen met een kerstkoor of feesten op een après ski party.

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze voucher kunt u de reservatie voor dit arrangement maken.

De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.