3 dagen Salzburg, de geboortestad van Mozart - Verblijf in een 4* First Class Design Hotel (incl ontbijt)

129

Uw arrangement voor 2 personen:

  • Verblijf in het 4* Design hotel BEST WESTERN PLUS Amedia Art Salzburg
  • 2 overnachtingen in een 2-persoons standaardkamer
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van de sauna

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte geldig tot 03.02.2023 tussen de periode 01-10 t/m 30-04 en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder).
Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum. Feestdagen zijn altijd uitgesloten.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25,- administratiekosten Biedmee.be

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

4**** BEST WESTERN PLUS Amedia Art Salzburg:

BEST WESTERN PLUS Amedia Art Salzburg ligt op 20 minuten lopen van het centraal station van Salzburg, het congrescentrum, het Mirabell paleis en de oude binnenstad, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het biedt gratis WiFi en een spa met een dakterras. De Kapuzinerberg is bereikbaar in slechts 4 minuten lopen.

De Amedia Art Salzburg beschikt over kamers met een flatscreen-tv, minibar, en een bureau met airconditioning.

Er is een 24-uurs bar en een eigen ondergrondse parkeergarage.

De afrit van de snelweg Salzburg Nord ligt op 5 minuten rijden van het hotel. Er is een bushalte met directe verbindingen naar het centrum van de stad direct tegenover het hotel.

Schallmoos is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in kastelen, oude binnenstad en stedentrips.

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een waardebon van de door u gewonnen veiling per email. De waardebon wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).